sugen på att göra dem här, vad tror ni?! :)

GI-chocolatechip cookie

Foto: KATJA KRISTOFERSON

De här kakorna är inte så söta, men den fylliga chokladsmaken gör att de passar perfekt till kaffet.


Ingredienser (ca 18 stycken)
1 1/2 dl fullkornsmjöl
1 1/2 dl dinkelmjöl
3 tsk bakpulver
1 dl fiberhavregryn
1 dl olja
1/2 dl råsocker
1 ägg
150 gram mörk choklad

Gör så här:
1. Blanda alla torra ingredienser.
2. Rör socker och ägg poröst, tillsätt olja.
3. Finhacka chokladen och blanda samman allt.
4. Klicka ut på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda i cirka 20 -minuter i 200 grader.
5. Ringla eventuellt lite smält choklad över kakorna.

Recept: Tasteline


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0