söndag

blogg hade ju damp igår så blev inte så mkt skrivet då. men men . underbar kväll va de i fredags iaf. :) här kommer det lite bilder från då.




igår blev det att inte göra allt för mkt på dan o sen skjussa jag mamma o hennes jobbar kompisar o sen efter det så hämta jag jen ,blev en fika o sen hem till henne för att köra alias med andreas o vickan .

idag har jag varit hemma hos mor o far först , sen åkte vi till mig , satt dit en av mina dimrar el ja båda men bara en funka, o sen stången i köket. blev kanon ! :) har nu varit hos carro umgåts med henne ,mys ! :) <3

citat :

- hon låter som en persika !

- eh som en frukt? :S

- ja , som en persika.

- haha , va?

- vad , en perserkatt !


its friday !

inte rooligt på jobbet direkt idag, men nu jävlar  !

efter jobbet åkte jag ner till stan för att fika med jen ! :) mysigt värre. köpte även en hårinpackning som jag anväde förut som luktar super gott ! :) de behövde mitt hår. blir nog att slänga i den i slutet av helgen med. sitter nu har gjort i ordning håret lite, funderar på vad jag ska ha på mig o väntar på att sab ska komma. senare kommer även lena så ska vi äta pizza o umgås ! :) mee like !

twilight

jobb idag, skulle ha sutit på sälj men så blev det inte . sen vid halv 2 va de dags för årsmöte med unionen . sluta sen efter det. drog ner till stan för att hitta en vetekudde mot mina axlar då det fort inte har blivit bättre. men nae hitta ingen . ngn som har förslag på vart man kan hitta det?
läste sen lite twilight innan jag gjorde mat. blev korvstråganoff , som de va livliga diskustioner om hur man ska uttala det på jobbet både idag o igår. gott va det iaf . sen efter det läste jag lite till o nu sitter jag o kollar på tv. blir snart att läsa lite till o gotta sig i lite godis. ska bli gottigt. ! :) fräääda i morrn !


lite melissa horn innan man sover

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav


wiie !

hemma från jobbet nu , har ätit macke o fil efter jobbet. har även fixat allt som skulle packas in efter handlingarna idag. gick bra på jobbet idag med.. fick skit bra tips från johanna precis i stort sett när jag kom till jobbet o blev skit bra efter det . :) nu hoppas vi på att detta flytt sitter i sig så att jag har denna tur  de kommande veckorna så jag har kvar mitt jobb. lovelly ! ska nu kolla lite på tv o sen lägga mig för att läsa om twilight böckerna !

har handlat voltaren idag med som jag ska ta mot ryggen , tack för tipset systeryster !

med pommes i händerna ! :P

igår efter jobbet blev det att träffa sab , gick först till chico o sen till 55an för ett tag. hem till mig så jag kunde betala räkningar o så . somna någorlunda tidigt ändå.

idag i detta helvetes väder blev det att gå upp någorlunda tidigt för att åka ut till ikea, gick där o sen till maxi. har även varit ute i ekholmen en snabbis. mkt vi hunnit med, känner dock att tröttheten kommer krypandes nu . inte roooligt. jobbar till 9 sen , segt !

muffins

allt gick skit idag. skulle ju va så jäkla duktig idag innan jobbet men har typ inte sovit en blund i natt så blev inte så. åkte till jobbet där allt gick bläää. el tkt det gick helt ok men nae går inte aså. sen efter jobbet gick jag ner till hemköp för att handla lite till mat i morrn . sen när jag skulle gå hem så fick jag damp eftersom att folk i denna stad inte verkar veta vad salt el sand är för de är snorhalt överallt på trotoarerna . höll på att halka omkull typ tusen gånger. jätte skönt när man har ont i nacken o ryggen ! så bara för det så dricker jag lite cola nu o äter en choklad muffins !


mr knölboll fyller år idag. duktig är jag o skicka grattis sms. :) stolt över mig själv. ;)

i'm here for you !

lööööööf you ! always and forever !


lön snart

jaha har varit hos moster o morbror idag o fikat med familjen , trevligt. fick skjuss hem sen så då passa pappa på att kolla på stången , kommer att funka med den jag vill ha så blir att fixa det på onsdag ! :D snart kommer lönen in så i morrn ska jag gå ner till apoteket o handla zon som jag ska smörja in min onda nacke med ! inte roooligt. ska nog gå ut o gå i morrn med . måste börja få igång det. blev ingen träning med joel idag då han hade glömt grejsemojsen på jobbet . :P men men .

kollar nu på johan falk o dreglar lite som alla andra. :Phehe , blir nog att lägga sig i sängen o se klart den .

söndag

hemma hos mamma o pappa nu , åkte hit igår o har umgåts med syster . blir att träna med joel idag. ska bara umgås med mor först , sen blir det hårt.. vi ska prova på medley i linköping får se hur de är. är ju mest sugen på nautilus egentligen men vi får se..

jag sa säkert ngt smart, det brukar jag göra !

hemma nu med lena o jocke efter en underbar kväll ! heheh , började på platens. gick sen vidare till 55an för att sen gå till pitchers . sweeet ! shake some asssss ! how lovelly ! sega är vi alla ihopa . ! :)

im done!

nu har jag gjort i ordning mig klart. efter mkt om o men ,jäkla hår ! :p sab kom förib ett tag med så snacka lite skit med henne , snart kommer väl lena ! ska bli najjjs !



llävl i!

jobba i 4 timmar idag som gick åt ***** ska vi helt enkelt inte prata om. ny start på måndag då jävlar, gröna siffror ska de bli ! efter jobbet åkte jag hem o gjorde god mat ! blev bulgur, tsatiski o sedan kyckling inlindat i bacon ! gottigt värre , men hade nog varit godare med ngn potatis till men det funka så med . :)

har nu städat här hemma o fixat lite , blir att duscha nu o fixa i ordning sig för kvällen !

anel nogrom i

hemma nu efter att ha träffat jen , kommit på att jag vill ha en hund. :P haha så skönt att gå ut o gå med dem . mysigt värre ! :P hehehe . men nae ingen hund nu förrän jag har hittat en man , sambo el hur det va :P hahaha pn då ! :p gottigt med ben&jerrys med ! tummen upp för det !  sjukt rastlös nu , o när ja är de så blir det att jag börjar fixa o hålla på här hemmao inte bra att städda så här dags kanske. så borde bli trött snart så jag kan sova ! börjar ju trots allt vid halv 10 i morrn o sen på kvällen ska jag ju träffa lena så då måste jag va pigg . så får väl kanske sova efter jobbet lite .


- it's amazing how you can make me feel ! and i have this wierd feeling inside after all this dreams .

kaka på en torsda?!

sluta vid 4 idag. hade sån jäkla huvudvärk så jag trodde att jag skulle svimma vilken minut som helst. så åkte hem o la mig i sängen i typ 2 timmar innan jag drog mig upp o gjorde mat . ingen avancerat där inte. efter det blev det att mätta lite i köket eftersom jag har tänkt att köpa en ny stång o så. men mupp mått som de har ! har en på 8 som skulle va perfekt om de inte vorre för att jäkla eluttag som sitter iväg förmodligen , nästa mått är ynka 53 vilket kommer bli alldeles för litet istället. så ska råd fråga pappa om hur han tror att det går att göra. om det ev går att kapa stången typ de 2 cm som den är för lång. morr !
blir att dra o träffa jen snart nu , dra ut till tallboda till abbie o käka lite glass  ! me like .

home

hemma efter jobb som har gått så där.. sen blev det att träffa sab o dra till 55an satt där ett tag o sen blev det slagsmål ute på ågatan . polisen kom o de stängde istället. :P så vi drog hem .. sitter nu o äter riskakor med pizza smak ! gott ! :D kollar på lite saker som blir att handla på onsdag ikea o maxi står på schemat . fick ju mer i lön än jag hade räknat med ! sweeet !

sabs comeing home today

jaha skulle sova länge va det tänkt men nae , då ringde från unionen om att jag måste fylla i paprena igen så inga pengar denna vecka ! morr ! låg kvar i sängen i ngr timmar ändå bara för att . har nu städat lite här hemma o kommit på att jag vill få massor med pengar så jag kan åka till ikea o handla lite till köket ! gjort mat har jag med gjort o snart blir det att åka till jobbet. kundbesök så passa er ! efter jobbet blir det att träffa sab o gå till 55an för att ta en öl skulle jag tro o snacka ikapp oss lite efter denna tid hon varit iväg. inte länge men mkt har hänt .



gaderf ah lliv gaj

jobb idag. gick ganska bra faktiskt.. fick tillbaka flyttet lite i samtalen o ja . kändes bra., fick beröm av johan med vilket alltid är skönt att få. :) fick iväg 2 vilket är godkänt -! :D
har nu gjort en toast. pratat med sab o ewe ! <3 så ska äta upp min toast snart o se på tv.. i morrn blir det jobb på kvällen o sen träffa sab .

unionen ringde idag så hoppas på pengarna de närmaste dagarna ! kanske i morrn?! :S:d jhoppas iaf .


headache

jobb idag som vi inte ska prata om. helvete. kan ju säga som så. nollade. trött huvudvärk ja allt på top? :s not.
har nu iaf fixat matlåda tills i morrn , ätit lite kvällsmål som bestod av sjukt gott ägg , macka o te ! de va gott ! :D funderar nu på att sova snart. men ska väl kolla på vad man ska ha för ngn dimmer först.

ska ringa till unionen i morrn med o kolla med pengarna från ungdomskonferansen .. hoppas de blir denna vecka för mig med ! :d skulle ju va nice !


dimmrar . :s

har varit hemma hos mor o far idag. började med att äta en andra frukost med dem . :P sen åkte vi o handlade mor o jag. kollade på dimrar, ngn som vet vilken jag ska ha . finns två olika. en som hette ngt med glöd o ngn med halogen el ngt sånt . :s antar att de sista är om man har spotar el liknande, :p :s men är osäker. om ngn är elektriker kan den ju gärna säga till. :P
sen gjorde vi flygande jakob gottigt, lite spelande med mor o syster , efter det tog vi lite efterrätt som bestod av choklad mouse ! :D mumma  ! :D

har nu fått hjälp av mamma för att sätta upp min lampa fint blev det..

det finns ingen årgång på denna !

hahah gud vilken sjukt underbar kväll de har varit med lena ., började med att hon kom hit. vi började med att uppdatera varandra. :) sen köpte vi mat . efter ett tag ringt nödig o ville bli hämtad så då åkte vi för att hämta han o brorsan . åkte hem till oss för att öppna ett av de godaste vinerna jag har druckit i mitt liv ! sjukt gott va det ! :D rené barbier el ngt sånt :S:P hahaha . svårt va det iaf att hitta på bolaget :P heheheh . sen gick vi vidare på min kosken ! fick för oss att strax innan 1 dra in till stan så gick till 55an . träffa lite gamla folk till lena där o såg annat roligt folk som vi satt o skratta åt. träffa hyllan bland annat. :) är nu hemma o har haft det underbart ! billig utång med enbart en veckans på 55an ! :D blir att dra till mamma o dom i morrn ! lite bilder från kvällen kommer här.



vart tänker jag !?

hahah jag dör ! helt underbar kväll med lena ! druckit skit gott vin som det är svårt att hitta årtal o titel på  o drink ! blir ut nu !  hahaha , helt stört roligt ! hehehehehe .

ljusparty

hemma efter att ha varit på ljusparty hos jen . mysigt värre. dock är ju inte plånboken den största just nu så blir inte att köpa ngt nu utan får väl isf bli att säga till ngn av dem när lönen kommer . så att de kan lukta lite gott här hemma . :) funderar på att ha ett party med men frågan är när. :S
mys va det iaf. i morrn kommer min under bara sis lena på kvällen , ska bli skönt.  va evigheter sen jag träffa henne nu , vet inte ens när sist . :s to bad !

ska nog gå o läga mig snart har sån jädras huvudvärk just nu . inte ok !



- so it was'nt her it was her bf?!  :S

fräääda

jaha så har man jobbat klart för veckan , sköööönt ! har nu även ätit mat o så. funderar på att gå o handla lite men vet inte. får se..

blir att åka till jen i kväll iaf för ljusparty o sen tjejkväll. mysigt värre !




-its amazing how things can get wrong

OFF

seriöst?! vad är detta?! hahaha , full i skratt kan man minst sagt säga . :P hahahha

sseeeeg

usch så seg jag är. gick ok på jobbet , inte godkänt men ok. åkte hem direkt efter jobbet  o la mig i soffan för att se på tv, lyckades somna . bra där elin. hehe . har nu gjort mat o funderar på om man ska gå o handla idag el i morrn , orkar jag idag. sugen på ngt är jag oxå men kan inte säga vad. irriterande är det iaf !


sjukt irriterande inte bara att man är sugen på utan massor annat som gör mig irriterad just nu . seriöst ? :S ja jag vet inte vad jag ska säga . blää .

tlööttttt

sitter på jobbet nu , blev att dra till 55an igår efter jobbet där det satt blandat folk. gick hem strax innan 12 för jag va så trött . sovit dåligt hela natten , slutar tidigt idag så får se vad som händer efter jobbet. ser ut som att de kommer bli en slappar dag i soffan hemma i soffan .


-i'm so sick of this promises !

halva veckan . typ

igår blev det att dra till 55an med joel, sab, jen o erika. trevligt värre, visa av oss fick ju bra slut iaf. skit dag på jobbet så kändes skönt . sen när jag kom hem så blev det att sova direkt , höll på att frysa ihjäl kallt ngt så in i ***** , så fick sova med kläder på mig .
ajja idag har jag varit med lajnus på ulfåsa fixa tavlor till han . sen åkte vi hem till honom o satte upp dem med . fint har det blivit hos han nu när han har gjort i ordning. :P:)

har nu gjort matlåda o fixat, snart blir det att dra mig till jobbet , segt men nu jävlar ! :s el ngt sånt . :s

:'(

,

lågenergilampa

hehe ja sab följde med till 55an med. hehe spåra nästan ur där lite ett tag. :P bara för att sab är en s lampa o jag är en energilampa. ajja stört va det iaf. går inte att förklara :P hehe flum dag har det varit. ska nog sova snart så jag kan va lite vaken o pigg i morrn . :p

- vad har terminator gjort?


new day

jaha så var snart första arbetsdagen slut för denna vecka. gick väl så där. fick 1 vilket är skönt , inte nollad. efter jobbet blir de att åka till 55an med joel . sweeet !

bästaste

du är typ den bästaste som finns ! skönt att ha en äkta vän i tider som dessa. så skönt att kunna prata med ngn om allt. ! <3 mysig dag idag med dig , har haft en underbar tid med dig de senaste typ 5 :S månaderna. :)


frank wagner :P

sab har nu varit här. mysigt värre. mamma o pappa kom förbi med . satte upp draperiet vid dörren , förhoppningsviss ska de väl leda till att de inte blir lika mkt ljud som kommer in från uppgången , fint blev det iaf. :)
först satt jag o sab o dregla när vi såg bones o nu sitter jag o dreglar lite o kollar på johan falk . aså inte för johan falk utan rubriken .


myssöndag

seg dag även idag, har inte gjort allt för mtk, gått o pysslat med små saker här hemma. eftersom att jag ska va duktig o inte festa nu så tänkte jag åka till ikea sen när lönen kommer om ett bra tag o fixa lite grejer hem tänkte jag. :)

senare kommer sab hit så då blir det mys o snack. ska bli skönt för oss båda tror jag att snacka av oss lite. :)



GRATTIS ELIN !


midda med jen

trevlig kväll blev det med jen , hon kom hit o avnjöt den goda maten ! :D muma ! :D trevligt värre måste jag säga med mkt snack o så. skönt att prata ibland. :) seg är jag o fryser ihjäl snart , så funderar på att krypa ner i sängen nu .
syster åker till idre i morrn o elin fyller år i morrn . :)

kväll med jen

jen kommer hit sen runt 7. :) då blir det avnjuta en god midda som kommer bestå av pepparbiff, kroketter, tatsiki o sallad. sen får vi se vad som händer, kommer väl förmodligen att se ngn film o sitta o snacka skit. :P


lörda , seg dag

seg dag, vakna ganska tidigt men låg kvar i sängen o sega ngn timme. sen gick jag upp för att gå o handla , gick vill priso först men de hade inte allt som jag skulle ha så fick gå till hemköp med för att köpa turkiskyoguhrt . :p efter det har jag städat lite här hemma o gjort mat. :) gottigt värre. blir ännu godare mat ikväll ! :D gillart, får se vad som händer ikväll. tror jag bara ska ta det lugnt hemma .

måste så lite ögonchips innan jag ska sova ! ;)


my back hurts

jaha har nu varit o kollat på blunk på lorient o ståt o snackat lite o så efter. trevligt värre, slår ju framför allt att sitta hemma som jag hade gjort annars. i morrn blir det att slappa hemma , har inte så mkt pengar denna månad så inget mer festande denna månad, ska köra på att de inte ska va ngt festande i feb heller. för då kommer min plånbok va ännu mindre. 





förstår inte vad det är för ngt fel på min ryg, har haft ont i den flera veckor nu, började i stort sett när jag va sjuk o har hållt i sig nu efter det så drygt 2 veckor. trodde först att de va för att jag hade legat för mkt i sängen men kan ju inte va det direkt för känns som att jag inte har gjort det ngt den sista tiden . :s väntar fortfarande på den där massagen från visa personer som utlovades. ;) *hosthost* skjuta upp saker el hur va de? :S:P


nae blir nog sängen snart aså. ska bli skönt ! :D

slut jobbat

jaha så va denna arbetsvecka slut. den va ju inte allt för lång kanske. :p hehe men men .

efter jobbet idag drog jag , joel , karro , jojo o sen kom även jani o fika . mysigt värre. nu blir det snart att dra till lorient med lajnus o alexz. :)


blubb

första dan på jobbet efter ledigheter. gick bläääää ! skulle ha börjat vid halv 3 men jag trodde att jag började som vanligt vid kvar i 12. drog dit tills dess ändå , så jobbar bara 2 timmar i morrn istället. :) skönt., blir sovmorgon plus sluta tidigt.!

träffa carro idag förut när jag skulle till jobbet. hon klara körkoret ! grattis gumman ! <3




ska nu se film i min ensamhet ......

prins nicklas

efter diskussioner om värderinger/förväntningar på msn blir det nu att inta sägen . inte trött men ska tvinga mig o ska drömma äventyrsfulla drömmar el hur det va . :S drömma ska jag iaf . :P hörs !

geeee miiiig

har precis sett tjenare kungen , den är så bra !


joel kinnaman kan ngn gärna ge mig med . seriöst ! :D :P

nae nu blir det nog att försöka sova snart. :p


home after all

jäkla snö ! vrf?! gillart inte. va på match idag med familjen , första matchen i allettan i år. hästen mot tingsryd , skit bra spelat av hästen men jäkla tur tingsgryd. riktiga skit mål ! helt klart vilka som borde ha vunnit. ajja skit samma. :p
skulle sätta upp min lampa idag men har ju ingen stege o pappa nådde inte utan den så blir att sätta upp den med draperiet nästa gång skulle jag tro. har nu iaf tänt tusen ljus för att få lite värme här tänkte jag. skit kallt. . :S kvällen lär väl bestå av att sitta inne o inte göra allt för mkt , i morrn är det jobb igen .


norrköping

är fortfarande i norrköping, kommer hem i morrn . idag har jag , mamma o emma varit på stan o kollat lite. sen fick jag en grej till taklampan av mamma o tyg till att göra draperi för min dörr, så nu ska man inte störas av det heller.

blir att åka hem i morrn , men först ska vi på match hela familjen . ska bli trevlig. old memories ! på torsda börjar man jobba igen då. segt men ändå skönt.



jen : det kommer komma bilder på fb men när jag skulle ladda upp dem där va de cp o uppladningen misslyckades flera ggr när jag försökte.

taskigt värre ! ;)

jaha, har inte gjort allt för mkt sen sab drog. har gjort sjukt god mat ! :D duuuuktig jag är! :D kyckling gryta med ris , blev så gott.

har bara segat i soffan lyssnat på musik. dagens drog blev laleh - hide away , jätte fin låt ! <3

ska nu försöka sova , i morrn bär det av till nkpg , ska se film med syster i morrn o sen på tisdag blir det att hjälpa mamma lite..


full i skratt

hehe ja vad ska man säga. blir bara lite full i skratt åt visa saker. mkt snack lite lite verkstad. det är allt jag har att säga. :p bara tur på visa delar , annars skulle detta bli jobbigt.

pic from party @ martins place !


gillart !

haha gillar att jag idag när jag skulle ända min soffan hittar mitt armband som har varit borta sen vi firrade min födelsdag ! hehe värt ! :D men happy för jag har saknat det ! :D



helg slut

jaha så va denna helg slut som det känns som att den har börjat om gång på gång. :P festen hos martin igår va grym !  sjukt roligt ! kommer lägga upp lite bilder senare idag när kameran har laddat sig lite.

sab o jag sov länge , skönt ! gjorde en klassiker o sega kvar i sängen in en evighet , sen gick vi upp o gjorde mat, kyckling taco. sjukt gott är det ! hon åkte hem för typ knappt 1 timme, har nu diskat lite o fixat här hemma. tog bort adventsstjärnan ., :P hehe vet tidigt men vill inte ha sånt. :P funderar på att fixa lite annat här hemma med men vet inte om jag orkar. lat jag vet .

viktigaste inköpet

sab o jag sega idag, gick till bolaget först sen till hemköp för att handla mat. kunde inte bestäma oss för vad vi skulle ha först men sen besluta vi oss för pizza  ! när vi går därifrån kommer jag på att jag inte hade ngn kavel så de fick vi gå o köpa ! :p hahah så vi garva ihjäl oss åt det. god blev den iaf ! nu blir det snart att dra till martin.

hahaha

Fulla myror ramlar alltid åt höger.


I USA är det enligt lag förbjudet att dricka öl ur en hink i St Louis.


Det är förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.


En räkas hjärta sitter i huvudet!


Tre personer dör varje år av att testa om en 9-volts batteri fungerar på tungan.


Sköldpaddor kan andas genom rumpan.

tacokväll med sab <3

sab är här nu . hon ska ut med doggen sen blir det att göra mat , taco ! det ska bli gott. sen ska vi se på film tror jag..

i morrn blir det fest hos martin !

new year

jaha så va det nya året här. började med midda hos ewe o dom , sen kom andrea o helge o hämta mig o sab så då drog vi med dem till tornbypark.. va där över tolvslaget. sen drog vi in till stan .. här kommer lite bilder från kvällen







senare kommer sab hit , då ska vi äta taco o se på film. vill egentligen spela xbox med folk men det ser mörkt ut på den fronten . :P

RSS 2.0