jobb, sova, jobb , sova

hum ja rubriken beskriver precis hur min vecka hittills har varit. har inte gjort något annat, roligt liv.  el jo va på stan igår innan jobbet, hitta tillslut ett par converse ! :D wiiie ! :D lovelly . hitta lite små fint annat med. i love sale !:P:D
fredag redan imorrn, blir åter jobb o övertid.. efter jobbet ska jag hem till mamma o dom där de ska bli lite mat. för att sen på lördag är det dags att sprida morfars aska o sen äta fisk . :S får se vad de blir för fisk o så. hoppas på bra väder iaf ! får se om de blir fest sen på kvällen. ellen o jag prata sen om att åka till smultronstället på söndag. får se om de blir fika med lena med. pallar iaf inte att sitta hemma men samtidigt känns allt annat blubb...

kommer uppdatera när de finns något vettigt att skriva , vilket de inte finns nu . ska försöka att göra de i helgen kanske..
lyssnar istället på mina favvo album som är 201 med Monty o Vilja bli med Oskar Linnros :)


nothing new

hum ja vad har hänt den sista tiden .. :s blev att gå på speedway o tisdags med pappa o emma . de va trevligt  , skönt  med vinst ! i onsdags hände typ inget jag bara jobbade ..
i fredags hämta pappa o dem sin nya bil o då åkte jag med pappa o emma till motala för att kolla på pool. tanke va att jag skulle va med dem på kvällen men planer ändrades så blev att leta upp bolaget i motala för att sen hem o fixa sig o sen till marie. utgång sen på nh o platå ett tag. riktigt nice måste jag säga ! :D lyckad oplanerad kväll ! vilka satte igång dansgolvet är bara min fråga? ;)

vaknad ganska sent i lördags men va rastlös så åkte över till norrköping o gick först på hageby o sen på maxi under tiden mamma sov med resten av familjen . sen hem o äta varmsmörgåstårta o hade de trevligt . kollade sen på tv o somna mega tidigt ! :p
idag har de blivit att städa med pappa , åka till farmor o sen stan för att försöka hitta converse. finns inte i min strl någon stans ! ska de va så svårt ! :S ska försöka hinna kolla på stan o ikano ngn dag i veckan, vilket typ kommer bli lördag . :s kul ..
har nu varit o handlat o sitter o tanken va att jag skulle äta lite gottigt med jordgubbar, melon o vindruvor men allt va en besvikelse ! :S inte ok ! är hungrig nu så blää. :p orkar inte laga mat så här sent.
kommer bli mkt jobb denna vecka då de är övertid som gäller 3 dagar o sen kvällar resten av veckan då jag inte göra de så kul kul. socialt liv oh nej .

i gave up

jaha så va de slut , gick inte längre , kroppen sa ifrån för mkt . höll på att svimma o nästan spy hela tiden på jobbet . får ta nya tag någon annan gång .

jobbet gick väl så där . lite trevligt men kunde ha varit bättre ^^

prata med min underbara ewe idag , saknar henne redan sjukt mkt . hur kommer detta gå?! :S

pappa ringde förut så imorrn blir de speedway med far ! :d lovelly ! ska bli najs för jag slutar tidigt i morrn med , fast de vill säga att jag börjar tidigt med vilket inte är lika kul. :/ men men de får funka .. mår fortfarnade lite små illa så ska ta de lugnt framför tvn ikväll för att kanske lägga sig tidigt..

blää

först kom jen till mig så då satt vi o snacka lite o så. sen efter ett tag kom även lena . lena blev kvar ganska sent o la mig typ direkt efter. hade lite svårt att somna först men de funka ju de med.

igår va en skit dag ! blä tänker inte säga så mkt om den . åkte hem till mamma o dom o va där hela dagen plus att jag har sovit där i natt . ska nu snart börja jobba , segt ! skönt att sluta tidigt men får se hur de blir ....

What's the point of doing anything , If you'll never notice

hehe ja de tog ju ett tag men till slut , el ja visa dela kopplades då . allt är ju inte klart än ! :S fattar inte hur svårt de kan va . :P
väntar nu på att jen förmodligen ska komma förbi o sen lena . får se vem som kommer först. jen skulle komma innan men gick fort för lena . :P haha o nej candra misstolka de inte !

finns på phonen förmodligen under kvällen då de inte är klart riktigt vad som händer..

bottle

hehe ja de är lite roligt allt måste jag säga .


skulle ha träffat jen igår men blev inte så får se om de blir idag  el ngn gång i nästa vecka .. vaknad illa mående o jätte yr i morse , är bättre nu men inte helt ok än . har städdar här hemma ändå . så de är skönt måste våttorka golvet med egentligen men de orkar jag inte . :P så sitter i soffan nu o lyssnar på musik istället . för en gång är de på dagen så nu kan jag lyssna ganska högt iaf ! :D löv it !

ska kanske o förmodligen träffa lena sen men hon är ute på sjön o de har ju regnat lite nu ett tag så hon va osäker på när hon skulle komma så får se när de blir . :)


cant make up my mind

åh jag kan inte bestämma mig . ska jag el inte?

shoping med ellen

blev att åka till ikano idag efter jobbet eftersom att man sluta tidigt med ellen. vi skull egentligen  bara kolla på typ 2 saker men ja de blev lite mer än så. :S:P haha . jag köpte två stickade tröjor/koftor , cykelbyxor svarta , 4st bhar o sen ett armband. ellen köpte lite allt möjligt.
thi hemlisar fixades också. ska bara slutföras ! ;)


im not gonna write you a lovesong

this could be the last time !

reunion

blev att träna igår innan jobbet som gick väl bra, bättre än i måndags . efter jobbet blev de en sväng förbi 55an där sab, viktor , anton o nellie va . :) trevligt uppdatera varandra lite o så :)

idag börjar jag vid 11 sov länge o natt va de ju faksitk behaglig så har sovit orderntligt :) underbart måste jag säga . men blev jätte trött efter bara någon timme på jobbet . kände mig helt borta i huvudet, fattar inte .
har nu lyckas att äntligen tagit mig i kragen för att fixa eventet för återföreningen :P hehe så nu är de fixat o ligger på fb, dock har ju inte alla fb el att jag inte har alla men bara att bjuda in dem som ni känner o som inte redan är bjudna ! lär bli najs , går av stapeln den 20 augusti , har ej bestämts var antingen vid trädgårn el vid ån . får väl försöka komma på ngt bra .


sitter nu o lyssnar på musik , vill lyssna högre men de vågar jag inte :P har städat undan alla klädäder som låg slängda i soffan med . man får passa på nu när man är hemma "tidigt" . jobbar dag i morrn så slutar vid halv 5 så jag o ellen ska ut till ikano efter jobbet. jag ska köpa nya shakes , funderar på att börja på fredag o köra en renkurr , sen ska jag också kolla på cykelbyxor  ! :D

oskar linnros

ligger nu i min soffa o lyssnar på oskar linnros . gick upp för 1 timme sen för att laga lite matlåda o packa väskan . ska snart bege mig ner till rese för att åka o träna o sen jobb till 9 . bläää .
fick mail från ewe nyss , åh min pinkangel saknar dig ! <3 kom hem!

,

från och med du
somliga ljus brinner aldrig ut
står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då


mitt namn är mycket o jag vill ha mer !

känsloladdad dag idag. tränade innan jobbet som gick så där, kändes att de va ett tag sen som jag körde, men skönt att kunna köra igen . :) olika besked under dagen som har gjort mitt huvud till en jäkla karusell ! inte ok ! gillart inte . ska äta lite mat nu när jag slutar snart o sen får vi se vad de leder till. ev 55an el ev trädgårdsföreningen , återstår att se hur de blir .

ellen har försökt att muta mig idag med melloner o jordgubbar.

lång helg

ledig i fredags för begravning för morfar . usch de va så fint samtidigt som inte . :( är väl lite så med begravningar . fint med jerker som spelade elgitarr tillsammans med orgeln o så . min o min mosters familj hade ett jätte fint hjäta framför kistan . så enkelt o så fint , så morfar .  blir att sprida askan den 31e . kommer väl bli en känsloladdad dag även då . vila i fred


på vägen hem blev de att åka in till sandvik för att kolla på ngn strandslotts tävling el festival el vad de va :P :S hehe coolt oavsett vad de kan göra med lite sand . fanns massor med coolt !



åkte till mediamarkt för att kolla på högtalare o en wavemaster , blev att köpa både . :) sen efter på kvällen blev de att dra till Munken in the park med syster , träffa maria o sanna , sen kom joel efter jobbet o sen kom ellen . oskar linnros är så sjukt bra !! :D


blev att åka till ikano o ikea med mor o syster sen på lördan . va så äckigt ute så gick ju knappt att röra sig . kom där ifrån med en tshirt, ett linne , solglasögon, senilsnören som mamma kallar men snören till solglasögonen , spagettiburk , sockerburk , kuddar o örngott . åkte sen till maxi med mor o köpte en jumpsuit . :) blev sen att kolla på gpt, riktigt roliga speedway måste jag säga med mkt omkörningar o annat kul ! :D synd att de inte räckte för lindgren o woffinden . men skönt att han fick lite poäng i slutet de behöver han !

blev att sola lite men gav typ bara på magen o konstiga ställen så inte så kul . :s blev sen att åka o hämta joel på stan , under tiden kom mauro o matilda . blev sen att åka ut till guldlången el vad den heter sjön , :P NEJ jag badade inte men matilda , mauro o emma gjorde de . jag o joel doppade fötterna lite bara :) men kändes lockanden ..


efter att ha varit där blev de att åka hem för mauro hade inget ombyte med sig så han hade matilda haremsbyxor på sig först . :P hahaha snyggt ! :P hem till mamma o dom för att grilla , gott ! :D sen till maxi för andra gången på dagen för att handla godis till matchen . såg den hemma hos mamma o dom , dock va de ett problem . mamma o dom har köpt en ny soffa som de ska hämta i morrn så idag tog de ut den gamla för att fixa så de får in den nya i morrn , så den lilla detaljen blev de då att de fanns enbart 2 fotöljer att sitta i o dom snodde ju självklart killarna snabbt . :P vi andra satt på stolar från altanen o jag satt på en puff . :P men gick ju det med . har nu fixat lite här hemma , kopplat in mina högtalare som inte gick så bra först men de löste sig ju till slut det med ! :D o fixat till mina kuddar som jag snart ska inviga ! :D ska bara svalka ner mig lite i denna värme , blir att träna i morrn innan jobet :)
blev visst mkt bilder på detta inlägg men täcker en så lång period så då blire så ;P

uppdateraren nummer ett! ;)

känner mig lite seg på detta nu :S:P har inte hänt så mkt . i tisdags träffa jag jen , gick lite runt o snacka o så , trevligt :) sen i går va de grillning med tjejerna från gamla jobbet i tallboda hos veha . najs ! gott o ja lyckad kväll helt enkelt.
har typ inte gjort så mkt mer än jobbat o imorrn är jag ledig. ! ska nog på munken in the park sen på kvällen o se oskar linnros.

lyckad kväll

underbar dag igår. började med att jag gick ut runt halv 11 tiden för att sola . :) höll på att få panik för de va så varmt ! så efter ngr timmar satte jag mig i skuggan o sen kom ewe . vi satt i solen ett tag bara innan vi gick upp till mig så byte jag om o vi gick in till stan för att handla färg till ewe så vi kunde slinga hennes hår. köpte även jordgubbar . mumma :D slinga hennes hår , fick hit musik o började att sakta men säkert göra i ordning oss. sen började folket att rulla in. så sjukt rolig kväll ! tack alla som va med . slutade kanske lite konstigt då de va tänkt att vi skulle in ngn stans o dansa men eftersom att ewe inte har fått tillbaka sitt pass än va typ 55an de ända stället vi kom in på o där blev de som de blev . :P men trevligt o mkt roligt må jag säga :D


helg snart ! :D

min älskade iphone funkar nu igen ! :D helt underbart.

jobb idag, har jobbat övertid som va innan  :P fint ;) sitter själv nu i min lilla del på 6 platser, känns ju kul...  efter jobbet ska jag gå upp till mor o lenas jobb för att åka med lena hem sen o umgås lite med henne . lär ju även träffa min mor innan hon går hem med. :) får se sen vad som händer när jag kommer tillbaka , ska ev träffa ninni o ta en drink el ngt.

i morrn blir de sttttheack hela dagen tills ewe kommer o då ska vi slinga hennes hår för att sen göra i ordning oss för partiieey hos mig :) så kom mina vänner:)



RSS 2.0