min iphone :(

är så arg. min iphone funkar inte för tillfället så försöker att få ordning på den först innan jag säger hur de går. började i går efter att jag skulle uppdatera den . fick först ett felmeddelande men tryckte på försök igen . efter detta så fastnar iphonen i ett läge kan inte använda den till ngt , o min data hittar den inte. ska nu försöka med mammas o deras o hoppas på att deras data hittar den . annars vet jag inte vad som händer ! :( så fram tills dess att den har börjat att fungera kommer jag att ha mitt gamla nr igen.

måndag igen

i går efter jobbet åkte jag till fam runo för att fira tobbe som fyllde 20, så va där o fika lite o så. sen efter de åkte jag o syster o handla lite till mig. skulle sen ta 11 tåget hem . men morr så va tåget först försenat. så satte mig där o vänta. o sen efter typ en halv timme blev de helt plötlisligt instället, med ingen hänvisning till ngt annat tåg el buss. så jaha fick ringa o väcka syster som fick komma o hämta mig o så fick jag sova hos dem.

idag skulle jag åka lite tidigare till jobbet tänkte jag för att fixa mat, men som alltid när jag ska åka kollektivt så va även bussen försenad typ 25 min så de hann jkag inte heller. så ska nu på min lunch istället gå o fixa ngt, men vet inte rikitgt vad jag ska äta.
får se om de blir måndags klubben sen efter jobbet . måste kolla runt lite först :)


film ifrån torsdags

sitter på jobbet nu o hittills är de lugnt , skönt ! :D hehe så sitter o kollar på filmklippet ifrån i torsdags med hamburgaren ! :P hahahaha jag måste rekomendera er alla att kolla på det, ligger på min sida o klippet heter meethead !  lyssna nog på vad folk säger o andra ljud !

torsdags utgång o midsommar

jaha i torddags efter att jag hade varit på stan med mor o syster drog jag över till linköping med joel när han sluta, blev att börja dricka lite på tåget. gick hem till mig så byte jag om för jag svettades ihjäl ! :P gick in till stan träffa sab vid 55an o satte oss där. :) sen kom stefan o jonte . gick med dem till nh , gick sen tillbaka till 55an o sen till ågatan. sen va det de där med fyllemat , hum inget ställe hade öppet så då tog vi en taxi :S , ajja iaf till braskens till donken . :P hahaha sjukt kul med bilar , hamburge kastning o ja jag vet inte allt ! :P sen dags att börja gå hemåt , tävling med jonte så blev först att gå hem till stefan för att se på filmen med hamburgaren !:P hahahaha o sen såg vi ngn dålig film efter att gubben hade gått o lagt sig. plus att vi gick ut o gick för att inte somna så gick runt ån vid typ så där 4 tiden . :P till slut somna jonte o jag vann ! :D men han säger att de inte va så men de va det :) sover typ 1-2 timmar så ringer joel o väcker alla. hum skit pigg o kommer sen o ringer på dörren som en galning ! går hem till mig runt halv 10 tiden, bakis o fina som vi va tog de tid för oss att komma till mig där joel skulle hämta sin dricka o sen bege sig till tranås . jag la mig i sängen för att sova i 30 min o sen se på lotta på bråkmakargatan !:D hehe undebar film . :P efter mkt segande hoppade jag till slut sen in i duschen o fixa mig för att åka ut till lajnus . där de blev grilllat, kubb ja allt möjligt . en trevlig o någorlunda lugn kväll med tanke på hur dagen innan va  :P

detta va min outfit för dagen igår .


shopingday

gick upp någorlunda tidigt idag för att va ledig för att bege mig till stan med syster o mor . skulle fixa ngt till syster att ha på sig på begravningen. vi hitta massor med fint. :) jag fick en parfym av min snälla mor :) hitta tre tröjor o sen även strumpbyxor som va ett måste . nya skor till begravningen med . typ gladiator skor med klack :) hur sköna som helst o ändå högklack på den :) mee like ! varit på bolaget med, trodde att jag inte ens skulle komma in men de va inte alls mkt folk ngn stans. hysteri trodde jag att de skulle va överallt idag men icke. köpte även ny foundation som jag behövde o solpuder . blir att ha en de nya tröjorna i morrn med jeansshorts o skorna. :) kommer komma upp bild.


ska åka med 8 tåget med joel för att sätta mig på stan med han o adam o ta en öl i detta underbara väder ! :D kan ju bara hålla tummarna på att de håller i sig tills i morrn :)


lön snart

wiie kolla mitt konto nyss, glad överaskning ! :) funderar på att köpa en klocka denna lön. de har jag iofs gjort hela tiden men nu när lönen blev extra hög kommer de inte kännas lika mkt :)


niceweather

jaha självklart skinner solen ute o de är helt underbart o då ska man jobba. men har varit duktig o tränat idag så lite har jag brytt mig om min kropp ;) el vad man ska kalla det. hur skönt som helst att träna. ska försöka att hinna med de på torsdag med tänkte jag . göttans !

dear john

åkte hem till mor o far idag för att tömma morfars rum.. åkte sen till stavsjö för att äta precis som alla andra tydligen . :P
tog sen bilen över för att hämta bilen o se på denna underbara film med ewe , den va riktigt bra måste jag säga :)



efter bion åkte vi o hämta joel o sen daniel för att åka ut till berg o passa på o njuta av detta fina väder :)


smartasss

kom på nu att jag faktiskt har desa jeans på banern . :P smart man kan va ibland . ;) jag kommer nog börja använda dem mer i sommar , måste bara köpa ngr slappa linnen isf el tshirts , ja jag vet att jag nyss sa att jag inte ska men . :P har inget att ha till de. okej nu vet jag att alla som har varit hemma hos mig kommer säga "du har ju massor med kläder " ja de har jag men har inga slappa halvlånga linnen, har bara längre el tajta o tajt tänker jag verkligen inte ha !!!

jeans

kom på att jag faktiskt har jeans när jag försökte att hitta ngt att ha på mig . trots att allt är rent är jag trött på alla mina kläder , o då med tanke på att jag köpte visa kläder för typ mindre än en månad sen säger de väl hur fort jag tröttnar på kläder . :P hade inte tänkt att köpa ngr kläder på lönen denna månad , men åh blir så sugen ! jag är så trött på allt , vill ha mer slappa tshirts o så . iaf så här blev dagens outfit .


tvättdag

efter jobbet igår åkte jag hem till systeryster o höll henne sällskap o fick  sällskap själv . :p
första tvätten är nu i tvättmaskinerna o snart ska jag ner o slänga i resten . efter att jag har tvättat ska jag träffa ewe , får se om sab o lajnus kommer med . :) hoppas på en bra kväll som ska o borde bli lugn eftersom att vi alla har dåligt med pengar :P

dålig på att uppdatera

usch vad dålig jag är  nu :p men finns inte så mkt att säga . :P händer inte allt för mkt i mitt liv just nu . :P förutom att jag blev väckt imorse av ngn som spelade gitarr o piano o sjöng . :/ kan säga som så att personen i fråga kunde inte sjunga o ! o man gör de inte vid 7 på morgonen heller ! morr :P har gått runt stångån nu i 2 dagar . eftersom att mitt hänglås är totalt borta o orkar inte släppa runt på väskan på gymmet :P imorrn jobbar jag typ bara som kommer förstöra hela dagen för jag kommer inte hinna gör ngt innan o kommer knappt hinna ngt efter . :s segt !

gulgulguuulguuuulllll

ja ni såg ! :P de är så jag kan beskriva de blå ! ;)

sitter på jobbe själv nu , el ja inte helt själv kanske , men nästan ;P  träna innan jobbet idag , gud va segt de va , tkt jag va trött igår men idag va jag o är jag ännu tröttare ! :S konstigt . ska göra matlåda, boka tvättid , leta reda på hänglåset o massor annat tråk när jag kommer hem så lär ju inte bli att slänga sig i sängen direkt heller när man kommer hem . plus att jag måste åka själv eftersom att ingen annan jobbar kväll . seeegt ! :/

so yesterday

i lördagskväll kom lena till mig :) vi såg på fotbollen o åt pizza , mums ! :)
sen i söndags sov jag till 12 :O vad hände?! :S gjorde i ordning mig sen för att bege mig till far o syster. åkte o handla lite med systeryster , plus att vi köpte biljetter till Eclipse :) sweet !
sen åkte jag hem med joel på tåget, skvaller o sånt som alltid . o sen hem för att träffa jocke dirre. kolla återigen på hockeyn o snacka skit om helgen o så. trevligt som alltid . '


åkte ut till cloetta idag innan jobbet med mor o systeryster, sen till ulfåsamöbler för att kolla på soffan , fanns väl ingen som hon föll direkt för . blir så svårt oxå eftersom att den inte ska se för stor ut . sen käka mat o jobba .
får se vad som händer efter jobbet , ev häng med joel . blir iaf att träna i morrn innan jobbet o funderar på att köra renkurr from på torsdag. :S men vet inte. känns som att de skulle behövas. o ja anledningen till att de är from torsdag är för att jag vill kunna äta allt gottigt på midsommar (A) :P

städat klart

jaha så har jag städat klart nu , o nu då? :s rastlös oh ja ! funderar på att gå ut o gå i stormen ändå , men tråkigt att göra det själv :/ va duktig o gick upp md kartongen på vinden , hehe tog bara ngr månader men nu är den där uppe :p kanske ska ta o äta ngt idag med , el nja jag vet inte :S:P

I could really use a wish right now

jaha igår slutade det med att efter jobbet åkte vi hem till joel jag , ellen o henrik. va där o kolla på film o snacka skit . lika trevligt som alltid . sen lite senare i ösregnet blev det dags att gå hem inte så jätte, helt dygnsur men de funka ju det med . gick förib ågatan ett tag o hamna uppe på efterfest :S hos adam , kanske  :S:P hehe va där ett tag men gick sen hem till mig .
är tröttare än tröttast idag , hade tänkt att gå ut u gå men känns inte så jätte lockande med tanke på att de typ är storm ute . :S ska iaf äta ngt snart tror jag för magen kurrar o sen får jag se vad de leder till . :P kanske ska ta en städdag istället här hemma får ju lite motion av det plus efter igår .

emmas student över

gud vad seg jag är.!  kan säga att jag va en stolt syster igår ! :D bilder kommer att komma sen . bilder säger mer än ord o de finns inte så mkt att säga egentligen. men om ni vill se bilder redan nu så kolla på nts hemsida o sen johanbauer plus att de är min systerysters klass o hon som är på bilden där man väljer alla bildspel http://nt.se/  .


dress :)

tänkte att ni kanske vill se min nya fina kläning ! :)

igår jobbade jag o sen åkte jag hem till mor o far för att hjälpa mamma o hanlda o fixa kött o kyckling tills i morrn då systeryster tar studenten . fixa även strumpbyxor o skjorta till pappa som han ska ha på sig . kommer att bli en seg dag idag då jag ska jobba över så jobbar 7,45-18,30. men fint med lite extra pengar måste jag säga :) efter jobbet åker jag till mor o far igen . :P så ni får höra av er på phonen om de skulle va ngt . ska försöka att få en bild på syster med mössan på , försökte igår men hon gömde sig bara hela tiden så murrarn försökte att hålla fast henne men de gick inget bra ändå.


workalone

sitter på jobbet nu helt själv. segt ! :/

igår efter jobbet åkte jag hem till mamma o dom o åt lite mat :) sen efter de åkte jag hem o hämtade ewe o umgicks med henne :) helt underbart ! :D

idag innan jobbet va jag o mor på stan - fick en jeansjacka , en kläning ny bh o trosor, detta ska jag ha på studenten o begravningen . najs ! :) min mamma är bäst ! :D <3


helgen snart slut

ja jobbet gick ju bra igår. gick förvånasvärt fortare än vad jag trodde. efter jobbet gick jag o ellen upp till espressohouse o åt lite gott innan vi blev upphämtade av kim, turisten o jocke. :P åkte ut till svärtinge ett tag för att inte gör ngt typ. :p sen in till bauhaus o va där ett tag för att sen åka till svärtinge för att grilla o bubbla. trevligt som alltid .



jobbar helg

blev att gå upp någorlunda tidigt o gå ut o gå runt ån. skit skönt de va. :) sen upp mot bolaget o stan för att inhandla viseversa. sen hem för att hoppa in i duschen o göra i ordning sig. stressa ner till station. ta tåget o bli hämtad i fin bil av jimmy o jocke. ut till svärtinge sen för att avnjuta solen , helt underbart ! blev grillning o bubblande hela kvällen lång, helt enkelt underbart . kul att träffa gammalt folk som man inte har träffat på flera år.


jobbar idag, segt ! jag är trött nu o helt omotiverad till allt. blir nyktert ikväll tänkte jag . blir att åka ut till svärtinge sen efter jobbet med ellen , ska bli najs ! får se vad kvällen bjuder på , lutar åt bauhaus o även bubblande.


varm

efter goodbye åkte jag hem till linköping för att träffa elin o andrea. så vi drog till steves för att käka lite gott , alltid trevligt o uppdatera varandra . sen ner till ån för att njuta av solen där joel o adam satt o hade grillat . så har suttit där nu ett tag o fått damp på alla knott o mygg . känns som att jag har bett överallt ! :/

imorrn blir det att jobba övertid innan jobbet , så jobbar halv 11 till 21,15 . ska bli gött med lite extra pengar plus biobiljett ! ngt bra !

vila i frid

din sega gubbe i hatt ! du är på en mycket bättre plats nu ! <3

mupppp

idag är en dålig dag , visst de ska bli underbart att träffa tjejerna sen ! men för tillfället mår jag piss , vet inte om de är sömnbristen som gör sig påmind men gah . får damp på visa ! på allt ! pallar inte ! kommer säkert inte blir bättre om typ 2 minuter !


orolig natt

trött jag är , börjar jobba nu o jobbar sen till halv 5, efter de blir det att dra hem till linkan för att träffa andrea , elin o veha . sen vet jag inte om jen kommer med, de återstår väl att se.
igår sprang jag o ellen till bussen för att hínna med ett tidigare tåg. men vad spelade de för ngn roll när jag ändå sen drog över till norrköping med halv 12 tåget. falskalarm , även denna gång .

princess fyller år

IDAG ÄR DE INGEN VANLIG IDAG FÖR IDAG FYLLER MIN CARRO ÅR !



gick upp vid 8 idag för att göra mat o sen dra till gymmet. sen nu jobb till kvart i 9 o då ska jag o ellen försöka att komma med tåget vid 9 . håller tummarna på det.
verkar som att de blir planer för helgen med . så försöker hitta ngn tjejkompis som skulle vilja joina . ¨än så länge är det ellen o jag.

jaha så nu sitter jag o ellen här på jobbet själva vid våran länga , de är ju kul . :S :P


RSS 2.0