outfit !


happy new year !

jaha så va nyåret här. snorig o trött fortfarande. men vi kör ändå. nässpray is the shit ! sist jag drack o tog nässpray blev det fint, men explorer finns inte i min kyll denna gång så de ska nog inte va ngr problem ! cider , andra alkholäsk finns det o till sist även asti ! det blir fint, den ska jag o sab ha ! :D sweety !

ska sega i sängen nu ett tag till, sen göra lite mat efter nicklas recept . :) blir nog gott. sen är det nog bäst att göra i ordning sig, har ingen aning om vad jag ska ha på mig men det återstår väl att se. :P

klockan är 19.98

hehe sab har varit här nu , sötunge! allmänt flumma som vi brukar va vi . nu ser vi hur det slutar !

proppmätttt

har nu varit o handlat , va inte så kallt som alla säger. snarare värre med halkan höll på att ramla omkullt tusen ggr . :P har även gjort mat, blev toast med kycklign, ost o rödlök ! gott värre ! min mage är jätte full nu , så ska låta maten smälta innan jag ska gå iväg med kläderna, gå upp med saker på vinden o dammsuga.. boring. får se om sab kommer sen . <3

butterflies going crazy !

underbart att prata med visa personer ibland. idag enbart en person. men som får mig att må så hilma mkt bättre. va sjukt irriterad förut men nae inte längre. bättre än bäst! typ bästast ! :D bra inflyttande . ;) tack iaf. hoppas du ser detta. :)

seg dag

fy vad seg jag är ! jätte trött hela tiden . vet inte vad jag ska göra idag heller . ska nog gå upp ur sängen snart för att göra mig lite mat . :p sen borde jag gå o handla lite så jag har frukost o så :P haha kan va bra !

sjuk

seg på att uppdatera här nu - blev att åka till mamma o pappa i söndags för att gå på mellandags rean med syster. köpte lite nya kläder o en lampa. kände att febern va på väg o fick det på kvällen . sov kvar hos dem . hade lovat att åka med till nyköping med mamma o pappa igår så åkte dit med dem först med feber o svullen hals. hitta inget direkt ngn av oss. :p åkte hem istället o hämta syster o åkte över till mig för att sätta upp alla lampor o så. så nu kan inte pappa klaga på att det är mörkt längre ! tack ! :D  sen tillbaka till dem för att se film med syster.



idag har jag handlat med mamma o mormor lika tålamodskrävande som vanligt . :S  hur kan en person va så stirig o seg. förbi bolget sen en snabbis för att ha lite gott till nyår. sen åkte vi hem o åt o sen till ikea för att kolla på tallrikar till mamma o dom . fick nya champangeglas o en vas av mamma .  nu är jag hemma o har rensat ut massor med kläder ur garderoben , ska bara gå till ngn myrorna grej i närheten tänkte jag men finns ju ingen i närheten .  :s ajja . ska iaf se på tv resten av kvällen. ska nog göra lite mat med snart börjar bli hungrig igen .



how do you show her you love her?

blev att ta bilen ut till tallboda till veha , där även jen va . vi åt mat o kolla på film o snacka . såg förtrollad o en låt fastna på allas hjärnor så vi har suttit o nynat på den hela tiden . :p hittat den på spotify med , egentligen inte bra låt men en sån låt som verkligen fastnar. en super mysigt kväll har det iaf varit , fick lite mys sällskap av abbie the dog med ! :p

blir att åka o gå på mellandags rean i morrn med syster, ska kolla på min lampa då med. blir att försöka varva ner nu för att sova sen !

-

It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide

christmas

i onsdags blev det att åka hem till mamma o dom för att fixa massor inför julen. som typ klä granen .:) o äta massor med godis.




sen va de dags att fira jul heltplöstligt.. pappa o jag åkte o handla lite först o sen blev det att göra i ordning sig o göra färdig alla mat. mamma hade jobbat natt så hon gick upp ganska sent o då blev det dags att öppna julklapparna , har fått massor med fint. lampor o massor annat bra !  sen kom släkten .  död blev man nästan men men sov gott gjorde man iaf.



på juldagen va det dags att fira morfar som fyllde 80. det gjorde vi uppe på hans boende där det kom massor med olika släktingar, kände faktiskt igen alla . känner mig duktig ;)
sen va planen att jag skulle ha träffat ewe egentligen men hon kunde inte så blev att ta bilen hem för att träffa sab o ta lite gott hos mig först o sen drog vi till jen. för att få en plats drog vi ganska tidigt till pitchers , där vi va hela kvällen , el ja va ju utanför o träffa folk o så med. förväntingar som åter igen stärktes värderingar o sånt skit. gillart inte ! men likförbanat kände jag av ngr av de där butterflies ändå !  vrf nu?

 

idag vet jag inte riktigt vad som händer än , ska gå ner o flytta bilen iaf o skulle behöva åka o handla. får se om jag orkar det senare..:P hör av er om ni har ngr förslag !


vrf måste jag va så snäll för

åh ! har haft ont i huvudet hela dagen så nu ska jag klaga lite ! denna dag har varit jätte trevlig med ewe . men visa bitar kan man ju ha skippat med dan aså. o nu när jag är skit trött o har hållt på att somna vid 8 i soffan börjar min granne ovanför att ha fest. de spelar högmusik o sjungar snapsvisar o stampar i golvet . snäll som jag är med så vill inte jag va den tråkga grannen som säger till om att de måste va tysta. så jag kommer få sitta här vaken tills de antingen slutar festa eller tills de går ut . arg jag blir på mig själv ibland.. funderar seriöst på att våldgästa ngn för att få en sovplats där det är lugnt, :P så nu har jag fått klaga lite , ska gå o tvätta mig i ansiketet o sen ändå lägga mig i sängen i protest tror jag !


köpte lite som jag ska ha på mig på juldagen när vi ska fira morfar, hoppas de blir bra ihop allt, lär nog komma upp bild på ett smakprov tror jag. :)


everything done for christmas

jaha , skit bra va vi idag med. vi hade ett mål på att vi skulle gå hem idag vid 1 de va de lite knapert med hade bara 1 innan det. så efter rasten va vi lite omotiverad, satt över lite på den . första samtalet jag o ninni tog efter rasten sålde vi ! :D underbart ! halv 3 gick vi ut från jobbet, underbar  ! åkte då ner till stan för att träffa ewe. gick först för att hitta vantar till joel med han , o han hitta ngr på accent. då bestämde vi oss för att dra ut till torby isätllet . ewe fixa de sista julklapparna o jag köpte ngr till .
har ni slagit in alla vilket känns bra . så i morrn blir det att dra till mamma o pappa. tradionerna ska va kvar även fast att mamma ska jobba natt så vi ska klä granen o äta ett ton godis typ ! :D ska inte bryta traditonerna , ska även hjälpa att fixa saker med mamma .

väntar nu på att sab förmodligen ska komma o hämta sin väska.






beting

bara jobbat idag. vi fick beting. boma det med 3 st så blir att åka in till jobbet i morrn o få iväg dem på hela gruppen o sen är det jul ledigt.! ska då träffa ewe då vi först förmodligen ska kolla på en mobil till henne o sen blir det att dra till skopunkten o kolla på skor. skulle behöva ngr så jag inte fryser fötterna av mig . :p



no more butterflies today , but i know why , maybe tomorrow !

feelings

there should be some butterflies , or at least more of them . there here . but for the moment its calm . think that they sleeping and will be awake tomorrow . i have a feeling about it . it will be a storm !

homeagain

hemma nu , pappa o mamma följde  med förut över för att pappa skulle kolla på mitt element som jag inte kunde lufta. han gjorde det o nu börjar det att komma värme i det  ! :D sweet ! sen fixa han även ventilations grejsemojsen vid fönstret ! så nu drar det inte där ifrån heller ! kanske slipper att frysa nu !

sjukt sötsugen hela tiden är jag pga m , så gick till hemköp för att köpa cola o sen lite godis , ska gotta mig med det snart där filmen börjar !

i morrn är det jobb igen , 1,5 dar denna vecka. sen är det jullov el vad man ska kalla det ! skönt ! sen blir det julstök o föddelsedagar !

 

 

hatar att jag alltid är så nojig , vrf?


fundersam

börjar fundera på visa saker. är de som jag tror det är? hur som helst är de ingen skön känsla. el är jag bara nojjig. gillart inte. i just dont get it.

va snöar det ute?!

varit hemma hos mor o far sen i fredags.. har inte hänt så mkt. firade moster som fyllde år i fredags o sen igår vad jag chaffis åt mamma o pappa till julfest med pappas jobb. va även på innebandy på dan med syster o gänget. vinst !
jäkla snö som envisas att komma hela tiden, vrf?


v är inte alltid rätt till fyllo men iaf en bra del av dem , hoppas på att de ska motbevisas fortfarande . är du villig att göra det?



lustigt då ! besviken kan man säga !

dagen började underbart efter jobbet att jag träffa ewe o vi gick på stan o så. :) prova kläder hos mig o va allmänt fluma  ! :) känns så skönt att du är tillbaka gumman ! sen kom sab hit o vi drog till 55an först när ewe skulle hem o sen blev det pitchers.  ni tjejer är de jag älskar mest skulle jag nog tro just nu , ni gjorde denna dag underbar !




TACK SYSTER  !



värderingar är något jag har diskuterat innan , har inte haft det så mkt på bloggen men i andra sammanhang. lustigt att man har det ibland . återigen blev de iaf bevisade o ja det blev ännu mer tydligare o klarare. vet inte om det är så svårt att säga två ord. men tydligen är det de . :s förstår inte riktigt.

inte på grund av detta men ska bli ännu skönare på grund av det. blir det att dra att fira moster i morrn som fyller år. sen på lördag ska jag på korpen match me syster o sen va chaffis åt mor o far till julfest. bloggen lär nog inte bli så jätte uppdaterad tyvärr under tiden , ev kanske på söndag när jag kommer hem igen el på måndag då de är dags att jobba de två sista dagarna innan jul ledigheten .


här kommer lite bilder iaf från dagen på mina underbara !


























































































ewe is home !



jobb till kvar över 4 sen blir det att dra sig ner i ovädret till rese för att träffa underbara ewe ! :D wiie. blir att gå på stan med henne för att hon ska kolla på julklappar o så ska vi fika med , hur mys som helst ! får se vad som händer sen .

end of day

gick blä på jobbet . har inte gjort allt för mkt annat idag efter jobbet , såg på the perfect man som gick på 3an nyss med hillary duff, har sett den innan , ganska ok men en klassisk tjejfilm. är sjukt sugen att se på twilight ! *host , host*  nämner inga namn på vem picken va till ;)


funderar på att sova snart, men är sjukt sugen på ngt , kan inte säga vad heller.  i morrn blir det att jobba ngr timmar o ewe kommer hem i morrn ! sweet ! :d ska bli nice ! =)

ge mig lite mer

efter jobbet i går blev det att träffa sab . först fick jag äta o sen drog vi till hennes brorsa för att hämta hennes kort o då blev det att sätta sig på 55an ett tag o tog en öl . sweet ! när jag kom hem blev det sängen direkt , helt död. fattar inte vrf i och med att jag sov bra natten innan . men men. slockna gjorde jag iaf.


börjar sent idag så har sovit länge o snart blir det att dra till jobbet. hoppas det går bättre idag. måste peppa upp mig lite nu så att det kan gå lite bra för en gång skull..



































ge mig lite mer !

tlöööööt

jobbat nu ngr timmar, tror jag somnar snart. hungrig är jag också o har ingen matlåda kvar. efter jobbet blir det att träffa sab. ! ska bli mys. måste äta ngt då. o i morrn börjar man sent, gött ! sovmorgon till max!! tänker inte gå upp tidigare som jag brukar göra .

working

så seg man är då. blev att gå till n sent igår. :) mysigt värre. men hatar denna snö .!

dags att jobba nu , fattar inte vrf jag är trött när jag ändå har sovit bra i natt . :S skönt med sovmorgon. :) blir att jobba till 9 idag. inte lika roligt.

and now ?!

jaha o nu då? förstår mig inte på'tt aså ! vad är detta?! :s usch fy o blä ! blir arg på mig själv med.




annars en ganska bra dag , roligt på jobbet med lite gamalt valigt igen ! :D

working

jaha började tidigare idag. sjukt trött när klockan ringde men känns bra att sluta någorlunda tidigt för en gång skull ! :D har flytit på bra idag , de är så duktiga ! :)

får se vad som händer sen efter jobbet. borde göra matlåda men , usch vet inte vad jag ska göra..

christmas

jaha försöker att få lite jul stämning så försöker göra en jul playlist på spotify, vet ännu inte hur det går så återkommer med det.
men jag vet iaf att jag är fil med musli. :) :P haha så fel det kan bli !



i got so many reasons to be happy !

bra jobbat elin

åkte hem till mor o far idag o åt lassange. inte så lucia aktigt kanske . :p skulle lufta min element nu när jag kom hem men lyckas inte ens vrida nykeln så får hitta ngn stark kille som kan göra det åt :P
på ngt vänster har jag lyckats att slå i knogen med så att det är ett sår där som det blöder ifrån. :s hur lyckas jag egentligen? :p


får se lite vad som händer sen . :)  inga förväntingar (el jo) får se helt enkelt.

girlsnight was a succes

underbar mat blev det , blev jag , ninni , andrea , jen , elin o veha som åt på butterfly. sen drog jag , veha , elin o andrea till pitchers. där vi tog lite gott att dricka. blev sen att dansa lite .  träffa sab.under den tiden lyckades jag tappa bort elin o andrea som hade min bricka till jackan. gick ut för att försöka få tag på dem med andy o satt o ringde som en dåre ! :p sen till slut hittade jag dem. fick min jacka o mina nycklar så jag kunde gå hem . :p under den tiden så lyckades jag tappa bort tim som skulle ha en sov plats hos mig. :s vet fortfarande inte vart han är då de inte går att nå han på mobilen död/avstängd? :p
ajja mår sjukt illa , kan inte va av den lilla dricka jag drack så nu blir det att inta sängen  !

girlsnight to night

blev att sova lite till förut. ;P tills mamma ringde o väckte mig.

har nu gjort i ordning mig lite men kan inte bestäma mig för hur jag ska ha håret. spelar ju liksom ingen roll vad man gör med de, när man är ute så är det ändå förstört. :S

ska nog gå o handla lite snacks till my girls snart med. =) sen blir det mat på butterfly ! sweeet  ! :D

tjejkväll

har precis ätit frukost. helt död är jag fortfarande, sab o jag somna väl efter 4 ngn gång . funderar på att sova lite till innan the girls kommer sen . :) blir butterfly sen ikväll ,mys ! 

igår blev det att dra hem till marie o sabina, träffade då maris bror patrik. kollade självklart som alla andra på idol , i reklamen sprang vi över rill rickars där han o jonas va, till slut kom ninni med. när idol va klart gick vi in till stan för att ta ett bord på pitchers. träffa sab o efter ett tag skulle vi gå iväg ngn stans med massor folk som slutade med att vi bara stod ute. :s kallt ngt så in i ***** . fick oss ett gott skratt åt vita leggings iaf.:p haha efter en väldigt lång tid drog vi äntligen hem. sab skulle hem tidigt o drog ngn gång under tiden jag sov.






så jäkla trött hela tiden är jag.:S vet inte vad jag ska göra nu , är ngr timmar innan andrea o elin kommer vid 6. så tror nog at jag ska sova snart , igen .  :D







i want the bästastes slutet !

friday

sitter på jobbet nu , började visst vid 12 även fast att vi igår kom överens om att jag skulle börja vid halv. ajja , trött är jag i vilket fall. . :S blir att ha lite utb med veha sen vid halv 3 blir skönt.
efter jobbet blir det stan med sab för att kolla på julklappar. o sen blir det att dra sig till marie o sabina , kolla lite idol. sen får vi se vart det styr efter det, ev pitchers men kan även bli glögg kväll hos nicklas.

home

jaha blev att först gå till jen o sabs jobb där vi satt ett tag. sen gick vi vidare till 55an , satt o snacka lite o så där ett tag. slutade se på pitchers för att träffa nicklas o hans gäng. är nu hemma efter en nykter kväll. funderar på att lägga mig i sängen snart då det är jobb i morrn , men dock är jag inte så trött. det kommer jag nog förmodligen om inte annat va i morrn . :S:P

confussed , this is the way you left me

visste att de inte va bra att inte ha ngt att göra idag efter jobbet. blir att man sitter hemma o tänker massor strunt. sab o jen ville att jag skulle följa med dem ut men det orkar jag inte o har verkligen inte råd med .

börjar fundera om jag har haft rätt hela tiden o att det är som jag tror. men vet inte. vill inte att de ska va som jag tror , men jag har en känsla långt bak i huvudet att de är rätt. brukar va så när jag har denna känsla. blir ju en så perfekt ursäkt på ngt sätt , borde jag ha förstått det innan? försökte du säga det innan? åh jag vet inte bara. gillar inte detta



rastlös

uschan är så rastlös. vet inte vad jag ska göra. börjar bli jätte hungrig med men ska inte äta än.. vet inte vad jag ska göra sen. ska man ligga o självdö i soffan hela kvällen , nae blä låter inte lockande men som det ser ut just nu så lutar de åt de. måste komma på vad jag ska äta snart. taco skulle ju va gott men jobbigt att ha med sig i matlåda i morrn . får gå ut till min extremt stora frys tror jag o kolla va den har att erbjuda . :P

skönt att ha slutat jobba iaf tidigt för en gång skull. brukar va dessa dagar jag har tusen saker att göra men icke. :S :P





seriöst !

får damp snart på visa personer ! vad är deras problem. pallar inte med detta. tror du att du är så jäkla bättre, then prove it ! fy fan . gah
nae usch så jäkla dålig start på denna urusla dag ! skit trött o allmänt opepp. så kommer man hit o får detta. seriöst ! med männsklighet , vad är det ?!  :S


jävla vårtsvin !


the energy

jaha min energi börjar att försvinna.. :p har haft massor med energi på jobbet så jag satt o hoppa på stolen. men nu börjar jag att bli trött o sängen nästan skricker på mig . så funderar på att lägga mig . el ska jag de ? ^^  nae då borde nog det. jobbar kort dag i morrn , vet dock inte vad som händer efter jobbet . så om ngn har ngt förslag säg till :P

peace out !

memories

åh saknar tiden !









im the winner

:P ja el ngt sånt iaf. sålde en på jobbet o va tävling md att man skulle ha en julstjärna vid sitt bord o när klockan ringde på utsatt tid så vann man ngt om man hade blomman vid sig. :P jag vann en gång. vet dock inte vad men återstår att se i morrn. :P får ju hoppas på ngt nice . :)

gör just nu matlåda tills i morrn . sen vet jag inte vad som händer. sega i soffan med datan i knät lutar det ju åt.:P

sooon

jaha har nu gjort allt jag ska idag förutom att jobba. de jag ser framemot minst måste jag säga om man får säga så. (A)
efter jobbet blir det väl bara att slappa skulle jag tro. :P





and i just smile !

anotherone

jaha ska det bli så med en till nu el?! :s

sen dag

jaha börjar sent idag. börjar vid halv 5. men inte ligger jag o sover för de inte. nae . gick upp vid 10 o gjorde frukost. har nu städat o fixat nytt elavtal åt mormor. ska nu snart gå ut o gå o sen blir det att fixa mat. :)

im singing that melody

åhh blir så kär,  el har varit det innan i låten . :P haha nicklas skicka en låt till mig som han tkt att jag skulle lyssna på o bli lugn. direkt när jag satte på den kände jag igen den o såg en film snutt framför mig i huvudet . tog fram google o kolla. jomen visst va det de jag tänkte på hela tiden , men dock känner jag igen den mer som bella's lullaby men heter ju i vanliga fall också river flows in you med yiruma . så sjukt fin låt ! gillar startk !







gick väl så där på jobbet måste jag säga. fick iväg en på eon , vilket jag inte ens satt på så de va väl ok. resten ska vi inte prata om :P hahaha

efter jobbet blev de att ta en öl på 55an med sab , denna gång blev det enbart bara 1 öl med ! känner mig duktig över mig själv. börjar sent i morrn så då ska jag göra lite nytta innan hade jag tänkt. o ska inte sova bort hela dagen .  :D

hard work work

jobb jobb jobb. segt segt segt. blir så arg på mig själv o på allt. fattar inte vrf det ska gå så segt o så dåligt för ! :S kul att man inte kan sova på grund av jobbet. hade varit så skönt med att åka på kryssningen nästa vecka men så går det om man är fattig.. buuu.

thi

awwi , get so happy  .






blir att försöka sova nu. hoppas på bättre sömn idag ! <3

i just dont get it

are you ashamed or what is the problem  ? :S what have i done  ?  it takes two o  i think , or .. !



the start of something new

jaha ny vecka igen då. segt, gick bläää på jobbet.. skulle ha gått upp tidigt idag o o gått ut o gått men på grund av att sömnproblemen har börjat komma tillbaka så va jag död när jag skulle gå upp så passa på att sova den extra timmen istället. men va duktig o åt frukost iaf som jag ska börja att göra ett tag nu eftersom att folk har tjatat/klagat på mig för att jag inte gör det. sög verkligen på jobbet.. :(

har ni gjort matlåda tills i morrn , blev köttfärssås o tagliatell :) ska bli gott :D









blir så irriterad på folk ibland som snackar massor o tkr massor men sen är precis likadana ! men just det, jag säger ju aldrig ifrån el hur va det?  :s suck på folk aså !

geeee miiiig





åhh , såg en skit snygg mobil med sab igår. har hittat den det jag tror det är ! ge mig aså , seriöst ! så fin ! :D inte alls dyr heller egentligen men självklart har ju inte jag råd med de :p så om ngn har lite pengar över som den känner så där får den gärna köpa en LG KP500 rosa till mig :D ;)


helgen slut

rikigt rolit utgång igår.. först gick vi till 55an o tog lite gott o dricka där. sen blev det ner till platens. va där ett tag innan vi gick till 55an , pitchers o sen runt lite. slutade till slut på platå där det va riktigt bra musik o dans, dock enbart sab o jag då de andra hade dragit hem då..
avslutades med vatten på 55an o sen burgerking för att äta lite innan vi gick hem o halv sov framför ngn skum film på 3an, fatta inte ett jutta, o sen konstiga sms. snubbar !


idag så gick sab iväg o lämna samanta vid 10 o sen låg vi o sega i sängen ganska länge. sen va de dags för sab att jobba o då drog jag till mamma o pappa. moster o morbror kom dit så fika lite med dom o fixa inbjudningskort till morfars 80års kalas. har sen ätit god mat med dem , mumma ! har fixat lite där hemma nu så att det ser lite bättre ut iaf.. blir nog att dra fram dammsugaren i morrn innan jobbet. :/

utgång

nu är sab , jen , erika o veha här , blir snart att gå till ågatan för att träffa dansken . sen blir det att shakesomeass på platens ! sweet !

lörda

blev ut igår med sab o kåhlin.. va på 55an ett tag då vi sen gick för att möta jeppe, skulle ha möts halvvägs men han hade inte ens börjat att gå. kallt vill jag lova. sen satt vi på 55an o träffa massor med trevligt folk o efter ett tag begav vi oss till platens där kvällen spenderades. träffade massor med folk där med. fint va de. 


idag är vi sega o funderar på vad vi ska äta , ngt måste det bli snart . sen blir det förmodligen utgång ikväll meed o då ska jen med. :)

frääääda

äntligen helg igen , känns ju inte lite skönt . :)

igår blev det att sega hemma ett tag efter jobbet o sen drog jag till stan för att träffa sab o gå på tomtenatta , el va de kallas. :P sen träffa vi nicklas. skulle egentligen se twilight . men det blev det inte . får bli ngn annan gång.


jobbat idag, sjukt trött o seg.. men fick iväg en vilket egentligen är skit men skönt att inte va nollad iaf.. har nu träffat sab som är iväg med kåhlin på stan , har gjort köttfärssås äntligen ! :P ska snart hoppa in i duschen tror jag så att man blir som en ny människa igen .




.

vet inte vad jag ska säga. men känns åter igen som att jag hade rätt  .

torsdaaaa

dags att börja jobba igen då , el ja egentligen slutar jag ju snart. :P haha . :D skönt. blir att åka till siba då för att kolla på lite grejer. får se om man får sällskap ut av nicklas. :)


annars blir det lugnt idag . ska bli skönt , är fortfarande trött !

my pink angel

saknar dig , allt jag vill säga ! <3



veckans drog





förra veckan blev det att nörda melissa horn, gör det fortfarande lite o tkr hon är sjukt bra. men hitta idag ett nytt album med regina spektor , far heter det.







sjukt bra ! finns ngr som vanligt fina låter . gillar hennes röst starkt ! gillar blue lips o laughing with !

get so frustrated

gah blir så jäkla irriterad, på allt. el ja inte allt men visa saker. förstår inte vad det är för fel på folk.





seg jag är , kollar på arga snickaren nu o hoppas lite på att man ska kunna va vaken ett tag till så att man inte går upp allt för tidigt i morrn . :P va o hämta filmen idag efter att vi kom hem från kolmården .

some pic


















home

så va ungdomskonferensen slut . de två senaste dagarna har beståt av ; för lite sömn , för mkt mat/fika , massviss med skratt , massor med trevlig människor , apor/EB , flodhästar , pingviner, hahahha ja allt möjligt., så sjukt roligt o skönt har det varit. vildmarkoshotellet är så fint o ligger så himla fint. :) jag o ninni fick dela rum o joel bodde granne med oss. kommer att komma bilder på bdb o fb sen , men kameran måste bara laddas lite först . speciellt tack till ninni o joel bör utges eftersom att de va de som fick mig att skratta massviss. :p haha skratta så jag tjöt i natt innan vi skulle gå o lägga oss. :p

RSS 2.0