Farsan


joel kom hit , vi åt kyckling o kroketter med tsatsiki o sweetchili sås. :) gottigt värre. efter de gick vi ner till stan för att se Farsan som va en sjukt rolig o bra film ! hahaha jag o joel dog av garv åt en viss del , o kunde inte sluta skratta . rekomenderas varmt till andra som skratta lite i detta dystra väder .



Denna vecka har ju varit ganska intressant med , började med intervjuv o nytt jobb . säljandet gick upp . skriva på avtal. kolla på lägenhet med jen . pizza/tjejkväll med lena o sen 55an . göteborg . jen flytta . kommer sakna dig gumman !

changechangechange

blev ändrade planer. blir att äta lite gott med joel runt halv 8 o sen drar vi o ska se på Farsan på bio . Ska sitta i lyx stolarna .. sweet !

maaat

hum , är inte hungrig än , men vet att jag måste äta. så funderar på om jag ska göra tunnbröd med philadelfia ost , skinka o sallad , gottigt värre är de o sen streama lite program på datan eftersom att de inte är ngt att se på tv. är sugen på att gå på bio men vet inte vad jag vill se o har för tillfället ingen att gå med . :p


-it's jus me

hemma från göteborg

resan började tidigt igår , el ja tidigt för mig som bara hade sovit 1,5 timme natten mellan fredag o lördag. gick ner till rese vid tio 9 o blev hämtad av jonny o jen , åkte sen för att hämta släpp o maria. började att packa in allt. tills vi insåg att allt inte skulle komma med , så då fick vi börja om. löste det ganska smart o till slut så satt vi i bilen påväg mog göteborg . väl framme där gick det fort att få in allt. haha först va vi tvugna att da av garv bara när vi hade tappat stödhjulet på släppet ngn gång så vi fick dra släppet 4 pers. :p men de gick bra de . vi segade mest i lägenheten . spille hämta vi på väg i gbg. senare på kvällen kom simba o bambi . :P folk drog ut  , men inte jag o jonny som satt kvar o snacka istället . somna sen som en sten efter det. :P är nu hemma helt död. tror jag inte har hunnit sova i kapp de timmarna som jag missade tidigare i helgen . :P  ska nu hoppa in i duschen för en välförtjänt dusch , sen får vi se vad som händer efter det . sängen känns lockande . lägger upp lite bilder här , kommer att komma mer bilder senare .


rene barbeér , el ngt sånt

hehehe vinet går ner fint ! :) pizzan va underbar . blir snart att bege sig till 55an ! :) fint ! myspys !

pizza

jaha gick bra att åka över till norrköping idag , blev ju ingen snö som de sa på smhi men däremot regn  :S ajja . gick inte så bra däremot när vi skulle parkera eftersom att ingen av oss hade pengar el ngn av våra kort funka . hehe men vi ställde oss där ändå . åkte sen ner på stan o åt på paus , sjukt gott ! :) gick sen o kolla lite o så . köpte lite grejer hem o så . köpte gott vin som jag o lena ska fira med ikväll .
hon är nog på väg hit nu skulle jag tro , så ugnen står iaf på o blir varm för de ska göras hemgjord pizza ! gottigt värre . sen får vi se vart de slutar , upp tidigt i morrn skulle jag tro för att bege sig till götet ! update kanske kommer senare idag annars blir de nog de på sönda när jag kommer hem .

sista dan på releasy !

hehe har hunnit med mkt idag . som jag sa förut va jag o joel på ikano innan jobbet. efter jobbet åkte jag ner till stan för att träffa elin o andrea. köpet ett par nya stövlar vilket va välbehövligt ! :) sedan fika vi lite . efter de åkte jag hem till mor o far för att låna en bil. åkte över till linköping, hämta joel efter jobbet så åkte vi o storhandlade . skjussa hem sen o har nu fixat in allt där de ska o fixat lite annat med . :P känner mig duktig !
i morrn blir det att skriva på avtalet ! känns skönt , men kommer sakna alla er på releasy , de är ni som har gjort att jag har gått till jobbet . :) sen på kvällen blir det att fira med lena ! :) lovelly !

lastday !

duktig va jag o åkte ut med joel till ikano innan jobbet. skulle kolla på en klocka åt honom. hitta en som han lyckades sen att förläga på HM. :P hehe bra där. hitta den igen sen o åkte då till jobbet.
sitter här nu , sista dan idag ! :D ska fika med elin efter jobbet o sen åka hem till mamma o pappa för att låna brumbrum .

i see the girl i wanna be

hum ja vet inte vad jag ska säga. busunge , hum ja . kanske kan funka. hoppas de för din skull. men ja jag vet inte . ajja förvånande men ajja . :P återstår väl att se .


- And I keep telling my reflection , Ambitions are already starting to fade

guuuuuld !

jen kom förbi på förmiddan , vi åkte sen för att kolla på lägenhet åt erika . skit fin va den . sen gick vi in till stan för att äta lite , blev bjuden av jen , tack .:) finns här för dig gumman . hon åkte sen iväg för att träffa jonny o då gick jag hem o sega i sängen ett tag för att sen bege mig till jobbet. gick väl så där men fick iaf 1 så bättre än inget .
har nu ätit lite o kollat på staffeten , jädrans va gött med ett guld ! sitter nu o kollar runt lite o lyssnar på musik . jobb i morrn sista dan på releasy. efter blir de kanske fika med elin o sen ska jag hem till mor o far för att låna en bil så att vi tar oss till mötet på fredag jag , joel o ellen . ! skriva  på avtal ! :D wiiie !


- we are the champions !

fireflies

jaha hemma från jobbet nu , orkade inte göra mat i morse så blev att leva på lite yoghurt idag . provade den nya från alra med jordgubb, vanilj o lakrits . trodde inte att de skulle va gott men de va de faktikst o sen lite musli till de så blev de toptop. :)
gick bra på jobbet idag o de gjorde de ändå igår. går segt de första timmarna men sen efter 5 har de släppt o fått två st båda dagarna . skönt , antar att de är lite för att pressen har släppt nu .
ska nog ha på os i bakgrunden o läsa lite när jag hör din röst för att sen gå vidare på nästa bok. om ngn väker mig i morrn tidigt vet jag inte vad jag gör ! för börjar sent i morrn . :P brukar ju alltid va ngt som låter som ja vet inte vad i huset så jag vaknar . :P



-you would not believe your eyes

du kan inte lura mig så som du vill

Jag finner min väg till himlen
Jag finner min väg tillbaks
Jag har aldrig gjort det själv, så varför inte denna gång


firande !

hemma efter att vi gick till 55an idag jag o joel efter jobbet för att fira lite ! som föresten har blivit skit schyst efter att de har renoverat . sålde dessutom två st igår så blir en biobiljett på det , så blir att spara till att se remeber me sen när den kommer ! så jäkla glad idag är jag . allt känns så mkt lättare ! 3 dagar ! de är allt jag har att säga ! :D menar dock inte bara till lön . ;) 
sitter nu o segar i soffan , har ont i huvudet vilket jag har haft hela dagen o min näsa är igen täppt , men jag är glad för det ! :P

så jäkla glad !

går inte att beskriva ! thi , endel av er vet vad jag menar ! o ni andra får reda på det nu  . så återstår att se hur många av er som läser min blogg !


JAG HAR FÅTT NYTT JOBB ! JAG BÖRJAR PÅ MÅNDAG ! :D

in norrköping

tåget gick sen lite försent bara , blev lite orolig när jag såg att tåget som skulle ha gått 1 timme innan mitt inte ens hade gått än , men skönt iaf . blev en slappar dag hemma hos mamma o dom igår , hjälpte till lite när de fixa i källaren , va dock helt död på kvällen eftersom att jag vaknade så tidigt så somnade skit tidigt. drf mina vänner jag inte har svarat på sms el när ni har ringt i natt . XP

har varit o handlat med mor o far idag, o väntar nu på att maten ska bli klar. sen ska vi åka upp till familjen runo för att firra tessan som fyllde i måndags. segare än segaste är jag idag men jag gillart ändå ! :)


Cause everything is never as it seems

roolig

kul att man vaknar vid kvart över 8 på en lördag när man är ledig ! nja inte direkt va , låg o försökte tvinga mig att somna om men va o är skit pigg. ligger nu mera kvar i sängen bara för att det är skönt . läser newmoon el när jag hör din röst som den heter på svenska igen . ska åka till norrköping idag men först så måste jag vänta på att danne ska komma o hämta ewes jeans .


-du tycks va imuin , har du hört allt förut ?

nytt slappar album

sett hockeyn nu med jocke , el ja den sluta ju för ett tag sen o han åkte för ett tag sen men ändå. vad *** höll sverige på med där ett tag? :s katastrof . vad då överskatta sig själva. ajja vinst blev de även o haag tog ju även ett silver ! kanon ! :D blir nog att sitta upp ett tag till för att se lite hockey till sen vid halv 2 o efter de kör ju damerna curling , måste man ju kolla på .
är lite små seg men de klarar jag . :P ska ju inte upp ngn spec tid i morrn så . blir att åka till mamma o dom får hålla tummarna för att de går ngt tåg bara !

som rubriken säger sitter jag o lyssnar på hans album nu slappnar av lite , helt ok album iaf endel av låtarna


vill ha

sitter o kollar lite på ginas hemsida , vill ha en till tröja som jag redan har fast i annan färg o ett par jeans. tröjan jag vill ha finns inte i butis. tror de blir en sån sen när jag får lön skulle va nice . :)

happyhappyhappy !

fräda ! så jäkla underbart , började så dä men fick ett underbart samtal strax innan 4a ! :D sjukt fint ! får hålla tummarna .
varit på cloetta o ikea med familjen . köpte klubbor o romerskabågar . gottigt. nu blir det att vänta på jocke som ska komma sen. blir att kolla på hockyen ! yeah de borde vi ta men vi vet ju hur de gick sist . :S


bilden är en klassiker när jag är glad plus att de är jocke som har tagit den .

friday

så va de fredag igen . lena kom o hämta mig efter jobbet igår de va mys . åkte till burgerking o åt o sen gick vi lite på ikano. åkte sen för att hämta mattias o sen åkte vi hem till dem för att kolla os. massor med snö hade de kommit under de timmarna jag va där.

idag blir det att träffa jocke o sen kommer kanske lena med vi får se.


avsked för jen

jobb idag, gick faktiskt ganska bra , hoppas att de vänder nu efter detta ! :D efter jobbet drog jag o joel för att träffa jen , sab o massor annat folk på pitchers för att ha lite avsked för jen eftersom att hon flyttar nästa helg till götet. blir ju att åka med henne ner till götet då. sitter nu i soffan i myskläder inlindad i en filt men lite gott att äta o lite gott att dricka för att se hockeyn , för blir de damerna o sen herrarna . dock ligger damerna under nu , men vad väntar man sig när de spelar mot kanada .


- it's surprised me .

down

börjar sent idag så ligger kvar i sängen , har kollat runt lite på nätet för att hitta ngt intressant . gjorde jag det , eh nae . bra brevbärare har jag med som hela tiden ger mig grannens post , bra jobbat . har ont i magen med o är slemig i halsen , vill bli frisk nu , vet vad som krävs men ja ... går skit på jobbet , efter mötet har de bara gått sämre o inte bättre som de måste . ser inte bra ut .


ont i näsan o halsen

sitter på jobbet nu , sitter regar kuponger så ringer inte för jag har jätte ont i halsen , o i näsan , känns typ som när man får kallsup el ngt när man badar. liksom så att de svider i näsan . hehe svårt att förklara men lustigt känns de iaf. är trött som omväxling idag. har sovit dåligt i natt o sen skulle de byta ruta på porten idag med så då förde de massor liv med de. morr ! hungrig är jag med. :/ livet är svårt för mig just nu . ;)

valentines day

underbar dag, började med att jag gick på stan med ewe . hitta massor med fint på lagerhaus som de blir att köpa vid lön , va typ små saker till köket o badrumet . :) sen gick vi för att träffa ewe o jenny på butterfly. som alltid god mat o massor me skratt, satt väl där i över 3 timmar . så jäkla underbart att va med er tjejer . man bara glömmer allt jobbigt o inget känns jobbigt eller omöjligt när man är med er, känns som att de på ett sätt har gett mig lite ny energi , så de återstår väl att se i morrn ! :S håller tummarna .
efter det åkte jag hem till norrköping för att umgås lite med min syster . satt o kolla på tv o mobiler o sen gjorde vi mat . blir snart att lägga sig tror jag , jobb i morrn .





älskar er tjejer , ni är bäst . PINK ANGELS FOR EVER ! <3


- i'm loving angels insteed !

myspys med ewe

ewe kom hit förut . mysigt som alltid . mkt skratt o snack . :) jag ska tydligen överaska dem ngn gång med en maxi kläning o värsta pumpsen o komma in till newyork låten o peta med benet . :s ja el ha en kläning så att rumpan syns el ngt sånt . :S urartad o underbart som alltid ! älskar dig gumman ! <3 längtar tills i morrn el ja idag är de ju men ja vi säger i morrn ! :D blir god mat på butterfly då med ewe, lena o jenny , ska bli så underbart ! :D

kollar på hockeyn

ewe bör väl komma när som skulle jag tro . sitter nu o kollar på damhockeyn , de går ju riktigt bra ju . för spelet helt , dock måste jag säga att svt har misslyckas med klippningen totalt. vet inte va de håller på med där . :S :p men men . nu skicka ewe sms så snart är hon här, wie !


one day left for valentines day

seg jag blev då, ewe kommer om ngn timme , ska bli mys , känns som en evighet sen sista . längtar , i morrn blir det att gå ut o äta med tjejerna med ska bli så undebart ! länge sen vi 4 träffades.


har nu gjort ganska mkt idag, så sitter o slappar i soffan , kan inte påstå att de finns ngt att se på tv som omväxling så lyssnar lite på musik. fundersam är jag med vilket inte känns bra . kan snön försvinna så man kan börja att gå ut o gå utan att halka omkull . suck , gillar inte snön . när den är borta blir det att gå ut o gå minst 1 timme om dan . kan ju hoppas att de går bättre på jobbet snart annar så man kan fixa gymkort, men som de känns just nu då så känns det som att allt går åt helvete ! blää , kan inte slappna av när jag är ledig heller, de ligger o gnager hela tiden , blää .
ensamt känns det i lägenheten med, trodde att de skulle vara jobbigt i höst men de va de inte ett dugg, har nästan varit jobbigare nu under vintern med ensamheten . :/ vet inte vrf jag känner mig så ensam heller, känner inget behov direkt heller att ha ngn hela tiden men ja jag vet inte, antar att de påverkas lite nu när man mår som man gör annars. tur iaf att jag har mina underbara vänner , annars vet jag inte hur jag skulle må just nu . men just det jag skulle ju gå o söka hjälp el hur va rådet ? pn aså , vad ska man säga ! :S




Jag skulle aldrig ramla ner
Men det här är inte ens att ramla
Gravitationen har glömt mig


fixing

har hållt på o fixat lite hemma , så tänkte lägga upp lite bilder på my place . :)


sexparty hos marie o ferre hos martin

igår va en riktigt trevlig kväll, här kommer lite bilder från marie :




bilder från martins place o mera från marie finns på fb !

tlöööttt

fy o usch vad trött jag är ! :S är de hela tiden frågan är ju vad de är för fel på mig , googla på de igår hehe fina odds måste jag säga, det stod som förslag : borelia, hiv , gravid , cancer osv . hehe bara det bästa . :S
jobbar bara 4 timmar idag, okej detta kommer bli fel , men åhh vad skönt ! ska sova lite efter jobbet tänkte jag för att sen göra i ordning mig för sexparty hos marie , o efter det blir det att bege sig till martin på ferre !

and its true

gick bläääää på jobbet idag fattar inte . tkt att det kändes mkt bättre idag men nae! åh, så bara för de ska jag lägga mig i sängen nu o se på tv., börjar sent i morrn men ska upp någorlunda tidigt. till o med tidigare än vad jag brukar för att gå o äta frukost med lena . :) ska bli mys ! längtar till helgen med som känns som den kommer bli helt underbar ! :D <3


inthebottom

its going down , down , down ! and down , down , down !

i see the girl i wanna be

efter jobbet i morrn blev det att gå till burger king med sab . satt där o snacka ett tag. mys . sen hem o dö i sängen , fattar inte vrf jag är så trött hela tiden.
sov ända tills klockan ringde o död ändå. inte normalt för mig . träffa pn utanför jobbet, gah ! sitter nu på jobbet går åt helvete. hoppas att de vänder snart. måste göra det, ska ha 11 sälj denna vecka . :S

darkoutside

sitter på jobbet nu brevid johanna, hoppas på att hennes energi ska smitta av sig så jag säljer 2st idag. skulle behövas. trött idag o seg, börjar får ont i huvudet med. i kväll kommer sab . <3

candels burning

hemma nu från stallet, maten står på spisen o jag har gått runt o tänt massor med ljus. blir en slappar kväll nu framför tvn för att peppa inför jobb i morrn .



im here for you , allways ! <3 my one and only casell !

changes planes again

nahe blev visst att åka med carro till stallet ändå. :p finns på mobilen ! :)

changes planes

skulle ha åkt med carro till stallet men blev ändrade planer .. börjar bli hungrig igen nu , men vet inte vad jag ska äta . är typ sugen på ngt med den underbart goda sweetchili såsen , men vet inte vad jag ska göra. el om jag orkar göra ngt, funderar på att ta en matlåda istället. :P hehe el så kan ngn gullig person gärna komma hit o göra mat åt mig . :) :P



- i wish i had the power , the power to change the world



sunday

jaha har inte gjort så mkt hittills har gjort mat o matlådor. o sen fixat lite här hemma . har lyckats bränna mig på fingret med plattången med , blir ledsen nu ju . senare kommer carro o hämtar mig för att åka ut till meya för hon ska rida. blir mys . :)

youre love is my drug

hemma efter en riktigt trevlig kväll med blandat folk. började med att hälsa på adam på platå för att få stämpel. sen gick vi upp till pitchers där jen , veha , maria o cilla satt. efter ett tag kom magnus , martin o massor annat folk från jobbet. skit roligt satt på övervåningen o sjöng. sen kom de massor annat folk med , faktiskt inte från jobbet ! :O träffa hubbabubba va väl evigheter sen det . min bes 4-ever . sen drog jag o jen ner o dansa lite . hon skulle hem senare o då begav sig jag o joel till platå för att ta en cider. trevligt värre. blev kvar där resten av kvällen o stod o prata med adam o träffa massor med folk . en riktigt bra kväll.


- and sudenly you standing in front of me , let se what will happend with the dreams .

fixat håret

hemma nu efter att ha varit i norrköping nu sen igår. har nu färgat i utväxten o gjort slingor. ska nu snart dra ut o ta en öl med joel. ses ! skriver mer i morrn ,

hahahahahhahah xD

jag orkar inte mer ! måste sluta skratta snart . :p . :P hehehe va på stan förut idag med sab , inhandlade en ny tröja, ögonskugga o nagellack .


sen efter jens jobb blev det att åka hem med henne . hahahahha höll på att dö av garv o gör det fortfarnde. :P hahahaha vad då tönt?! :S


backagain

tillbaka på jobbt. måste komma igång snart ! så om ngn behöver ett nytt avtal säg till ! jag behöver de  ! måste sälja typ . hum vad kan de bli , 4 st behöver jag idag för att klara veckan , hum så som sagt säg till ! :P
jobbar bara 4 timmar idag o sen får man se vad som händer efter jobbet. får mina pengar från unionen i morrn , plus att jag måste köpa ett nytt busskort märke jag när jag gick på bussen i morse inte rooolig. blir en lugn helg iaf ett som är klart.

oopps

gick iväg för att träffa jen ett tag. skulle till hennes lägenhet för att hämta grejer men hon insåg att hon hade glömt sina nycklar i kisa så hennes snälla bror fick åka in så vi satt hos mig ett tag o snacka lite. hehe gick in på fel sidor o låg i snödrivor , el de va bara jag eftersom att sab inte ville svara på mitt sms o ja skulle dränka mig då. :P flumt värre. i morrn blir de jobb. håller tummarna för de . :/


upanddown

skönt att mitt humör o allt går upp o ner just nu , el ja är väl mitt humör som går upp o ner. allt annat känns det som de går ner. sab va här förut o åt pizza med mig, online pizza is the shit i väder som detta. skit väder ! vill inte ha mer snö nu . har tvättat o städat idag med så i morrn blir det jobb ......  åker nog o håller jen sällskap sen ett tag. pyussss

so many feelings

så mkt inom mig just nu. drf jag är dålig på att skriva. åh blir så arg samtiigt. blir arg på dig , på mig , på dom ! på allt ! tror Du att jag är helt dum, jävla snack , jag är en mästare på att fejka o jag kan se på långa vägar att de är de du håller på med ! vad håller jag på med, är ju en jäkla bra fråga med. vem är jag? så många frågor utan några svar !

skrutten

hemma från jobbet idag med. har varit hundvakt åt skrutten , alltid mysigt. sen kom jen förbi efter hennes jobb, finns här för dig gumman ! alltid <3
sitter nu o snackar lite skit med folk. funderar på att lägga mig i sängen o kolla på tv. är typ de enda jag orkar nu för tiden, vilket känns ju , hum , normal . !? :s el ngt.

soundless

segar i soffan nu, gick hem från jobbet förut. segade i sängen först o läste lite. funderar på att se klart på csi sen tillbaka till sängen igen , seg jag är ! men helt orklös o ja de känns inte bra bara .

so yesterday

tillbaka till jobbet, mår dåligt, trött, känns nästan som feber, deppig , ja allt känns inte som de bästa förutsättningarna för denna vecka. blää ! hoppas på att man vaknar mår bättre snart så man orkar dagen , annars går jag hem snart.

RSS 2.0