over

jaha så va ytterligare en helg slut . lördagen kan sammanfattas med ett ord , succe ! :D helt underbart va de. bästa kvällen på länge måste jag säga :)
skulle ha tagit mer kort än vad jag gjorde men kameran dog hos carro så blev typ inga kort, men de som blev kommer komma upp fb o här när jag har tid. :)

igår på morsdag åkte jag till mamma o dom , åkte upp till morfar först o sen ut till farmor. sen blev de soffhäng efter det. en slapp o skön dag helt enkelt.

sunnyday

igår grilla vi ju efter jobbet , ger ingen kommentar i vädret men de va gott med grillat o godaste salladen på länge så. :p mysigt o trevligt som alltid med gänget. :)
bilder på fb kommer när jag har tid !
idag gick jag till bolaget med joel o sen satte vi oss på espressohouse, träffat halva sverige känns det som . märks så väl när de är bra väder o de ha varit lön , då är alla på stan . :p ska snart diska ifrån igår o en piffa till mig det sista för att sen bli hämtad av jocke för förfest o sen fest hos sessan för att fira att hon fyller år ! :D ska bli najs ! så vi ses i dimman alla !




fredag

underbart med fredag redan !

har i stort sett bara jobbat de senaste dagarna o varit uppe hos morfar, har inte hunnit med så mkt mer. köpte två par nya skor i onsdags med när jag va iväg med systeryster. just love them ! :)

ikväll blir det att grilla med ellen , sab , jocke o lite annat folk. får se hur mkt folk som sluter upp, får hoppas på att vädret håller i sig bara med , jocke skicka förut att de regna, men så länge de bara är lite dugg så funkar de . vi får väl stå med paraplyer o klä på oss ! :) finns inga dåliga väder , bara dåliga kläder ! ;)
pepperspepp !

bra väder dag

jaha så va de bra väder , men jag är ändå på piss humör så vad spelar de för ngn roll . börjar jobba nu segt vill jag lova men skönt att sluta tidigt . då ska jag hem o hämta nya kläder för att sen åka tillbaka till morfar .

igår träffa jag först sab, sen sprang vi ner till stan när de öppnade o fixa lite . sen gick jag o ellen till tåget o åkte till jobbet . dreglande är allt jag har att säga . sen efter jobbet kom systeryste o hämta mig så åkte vi ut till maxi till hårvårdsbaren o skopunkten , fixa två par ballerinas till mig o min syrra köpte ett par skor som hon kan ha på jbfesten . sen åkte vi till morfar efter det . sjukt trött men kunde inte somna sen när vi kom hem o har sovit skit dåligt i natt o har jätte ont o axlarna . gillart inte !

effektivdag

ja som jag skrev förut va jag o ellen på ikano , så där handla jag de kläderna jag hade planerat för denna månad så blir inget mer för denna månad . :) hittade allt plus lite till fint . sen fixa jag de jag skulle ha på ikea med . har handlat mat med för lite mer än 2 veckor , betalat räkningar , plockat in allt jag har köpt , bäddat rent med de nya sängkläderna som jag köpte , fixat mat låda tills i morrn , rensat ur gamlat skit från kylskåpet så nu ser de jätte tomt ut ,  jobbar får man väl heller inte glömma . känner mig duktig så nu ska jag dricka 1 liter vatten o lyssna på joe purdy .plus att jag måste sätta in alla papren i pärmarna så de slipper ligga frame o skräpa ! :P


mina tankar är med dig

gick på ikano o ikea innan jobbet med ellen . hitta massor med fint o fynd blev de även ! :d underbart , fick mitt dåliga humör från igår at vända .

dock sen fick jag redan på något tråkigt . :( svårt att säga hur de känns , på ett sätt känns det skönt , som att det skulle va skönt för dig och att det är på "tiden" , låter säkert grymt men det är lite så det känns för tillfället .

gårdagen

gårdagen blev lyckad . fick skjuss hem från jobbet av björn jag o ellen . så vi fixade i ordning oss hos mig först innan vi drog viare till rille , där de va lite utav en förfest. mkt skratt . hehe sen skulle rilles kompis som jag för tillfället inte kommer ihåg namnet på bära joel . så han ställde sig o gjorde knäböj med joel som att de inte va ngt :p de förklarar kanske oxå vrf han va största biffen . :P
sen vidare in till stan först till platå , o sen till pichers. hur dött som helst överalt .  hehehe inte så lyckat kanske . spann på min man med , dregelpöl efter mig !  :D :P hehe sen träffa man allt möjligt folk hubbabubba, stefan , stellan , johanna o elin .
efter de så ville amanda äta lite så gick vi till hakepi , sjukt jobbigt måste jag säga att de va , men jag klara de utan att ens ta en tugga , el smakbit . stolt över mig själv . men de va jobbigt vill jag säga. inte för att jag är hungrig utan mer för att de är gottigt . :P

ajja har nu lagt upp lite bilder på fb från igår o ska snart bege mig ner till station för att åka hem till min mor o far . får se om jg kommer hem i morrn el om de blir på måndag efter jobbet .


utgång på platå

oj vad dålig jag har varit på att uppdatera här nu , har inte gjort det sedan i tisdags. :P har inet heller hänt så mkt sen dess.

:p jobbat mest o tränat lite . :P skönt :D

idag blir det att gå ut med ellen , joel , amanda o anna  på platå ! ska bli najs ! blir att gå ut nykter ! :D

hoooot

skulle ha åkt till sab efter jobbet egentligen idag , men så blev de icke så de blev att gå ut o gå med ellen istället i värmen, trodde att jag skulle dö så varmt de va.. :P sen efter att jag hade tagit min sista shake för dagen hoppa jag in i duschen för att bege mig till stan o träffa joel o adam som hade ätit glass o som skulle ta lite öl på yngves. så kom precis hem därifrån nu , så nu blir det att dricka 1 liter vatten o kolla på hockeyn, sen kommer jag däcka !

jobbar tidigt

så jäkla skönt på ett sätt att jag slutar tidigt idag, så de blir att åka ut till sab sen efter jobbet . ska bli najs . slutar ju vid halv 3 idag, är ett rekord tror jag ! trodde att jag skulle va helt död i morse när jag skulle gå upp tidigt igen för första gången på ngn vecka men är o va riktigt pigg :) känns lovelly .

röjru? , nopp .

i'll keep on trying

i'll try again and again , and i dont know how its gonna end !

månda

måndag igen , sov ganska länge eftersom att jag inte har sovit ngt i natt pga jäkla hostan ! hatar de . va sen på stan med mamma o kollade lite , o fixa ngr tabletter som jag ska ta för att hostan ska försvinna , orkar inte mer för man blir så tung i huvudet av det . så nu har jag ont i huvudet o är trött , orkar inte detta . jag orkar inget idag, mitt humör är verkligen sämst för tillfället.
Fy på allt , jag vill bara hem till min söng nu , orkar inte det här . vill inte !



carro,55an,platå

jaha åkte ut till carro för att umgås. alltid mys som alltid . :) förutom att jag höll på att ramla i hagen när vi skulle ta in hästarna, hade varit fint rakt ner i lerpölen med 1dm vatten i , muma ! :S :P tog sen tåget in till stan vid halv 12 för att träffa lena o sofie som då hade beget sig till 55an. stod där ett tag o degga innan vi beslöt oss för att gå omkring ute lite . efter beslutsångest blev de bestämt att de skulle äta så då drog de till burgerking. sen då efter de va de där med beslut igen , så då bestämde sig de för att dra hem men jag drog då istället in på platå för att träffa joel. träffa även tanja där inne , länge sen , trevligt värre. =) sen va vi där såg massor med kändisar o joel stirrar på doj o han blir ännu lustigare än vad han hade varit tidigare när vi träffa han, inte så konstigt egentligen. :P hehe joel va ju inte direkt så diskret .

sitter nu här o ska ta en huvudvärkstablett o lite nässpray för att sen bege mig in i drömmarnas land :) så sov gott alla små där ute ! :D <3

vinden har vänt

ja de ändrar sig fort här, precis som förut idag . :P

blir att åka till carro om ngn timme typ , o sen efter de blir de in till stan för att träffa sofie o lena vid typ 55an el ngt . :) mys ! <3

tonight?

jaha vad händer ikväll då? funderar på om de inte händer ngt att jag kanske åker till mor o far ikväll , ska nog iaf till dom i morrn . ngn som har förslag , så säg till !

solhäng vid ån

kom nyss hem efter att först varit på bolaget , stan o subway med joel . sen efter ett tag bestämde vi oss för att gå ner till ån o slappa i solem o blev väl kvar där ngr timmar . skönt med sol ! :D


im gonna miss it



buhu jag är lite lessen över att jag inte kommer kunna gå på deras spelning ikväll , men så blir de när ekonomin inte tillåter , får väl hålla tummarna på att de kommer komma ngn annan gång . missa ju dem när de spela i norrköping med på grund av att jag jobbade .. :/ buhu ...


städdag

jaha värst vad hemma arbete de har blivt den sista tiden känner jag . hade tänkt att träna idag egentligen men min snuva är inte bättre så får skippa de idag o se hur de känns i morrn annars blir de fullt ös på måndag istället . så istället för att gå till gymet har jag städat här hemma . damsugit , putsat , svabbat you name it . seegt är de. men vad ska man göra? :P



-sometimes it just so hard to get .

godnight

nahe kanske ska dra mig till sängen trots allt . :S försöka att sova , måste somna direkt får inte börja tänka igen iaf .

well, well , smörj på er !

lööfyou !

im here for you my princess , allways and forever , i think that you know it , but i just want you to know .


smörjju?

flum dag idag på jobbet , de är allt jag har o säga . :P blev träning innan jobbet men men tog de lugnt eftersom att jag är lite snuvig .
haha jag vet inte vad de va med mig o ellen idag men flumma va vi o vi gillart ! :D smörjju ? börjju ? mm de kan man fråga sig.. :P

är så sjukt övertrött nu men ändå inte. har ingen lust att lägga mig i sängen iaf för de blir bara jobbigt då.. så ja jag vet inte vad jag ska göra så jag sitter här istället o lyssnar lite på bra musik .. :P

sen när jag har fått lön ska jag o ellen , shopa sommarkläder o ett måste är att sola med ! vill va bruuuun igen , hatar att va blekfis .. :P jag ska försöka hitta snygga jeansshorts , svarta shorts o ngt att ha på min syras student plus att jag måste köpa studentpresent till henne . el vet ju redan vad jag ska köpa thi . :) sen ska jag nog kolla på en bikini . hitta en jätte fint på hm på deras hemsida idag när jag o ellen satt o kolla .

laundryday

tråk dag. kul att man börjar sent o hade jätte svårt att somna i natt när man ska upp o tvätta vid 7 på morgonen . plus att jag jobbar till kvar över 9 så kommer inte va hemma förrän vid halv 11 , fin sömn ! :D underbart , not ! tvätten ligger nu i torktumlaren o maten står i ugnen , o sen vid 12 blir de gymmet innan jobbet ..

filmkväll

bestämdes sen att jag skulle gå till joel . så gjorde de o försökte att rensa huvudet när jag gick dit vilket gick så där , blev väl nästan bara rörigare allt  istället . :S
ajja , väl där blev det cola o film , först såg vi edge of darkness sen efter de såg vi alice i underlandet . båda får helt klart godkänt , lite svårt att säga om alice i underlandet man hade ganska stora förväntningar på den så den va väl inte lika bra som man hade hoppats men den va mer än godkänd . :) sen kolla vi el jag kanske man ska säga lite hockey , joel spealade dataspel som inte gick så bra vilket ledde till att de flög tangenter lite här o där . :P har nu gått hem iaf , skönt . funderar på att lägga mig i sängen o se på film el tv då jag ska upp vid 7 imorrn bitti för att tvätta ! zzZZzzzzZZzzz , får se hur de går  :P

 


shortygotlow

blä , vet inte vad de är . men de senaste dagarna har jag tänkt jätte mkt . tänkte på allt . känner mig nere hela tiden . har inte kännt denna känsla på jag vet inte hur länge , men de känns så tomt .
är så sugen på att gå till gymmet men ska inte göra de måste iaf ha en vilodag .  får se om jag kanske går ut o går istället . iaf inte så mkt träning som gymmet . men skönt att ha ngt att göra . gå o lyssna på ngn skön musik o bara andas o försöka att rensa huvudet .

ledigdag

jaha skönt o va  ledig idag. sov ganska länge idag , sen vid halv 12 gick jag ner till stationen för att möta joel o dra upp på stan o fika . blev som vanligt på espressohouse, vi gick först till fräckafröken men de hade inte öppet . satt där o snacka lite skit o sen begav jag mig hem .
sitter nu o segar framför soffan , skulle ha träffat sab egentligen idag men de blev inget . funderar på att göra lite mat om ngn timme , annars vet jag inte vad som händer . funderar över hur gymmet har öppet idag , men ska inte träna . måste ha en vilo dag. så hum vet inte riktigt vad jag ska göra . får se vad som kommer upp helt enkelt..

städryck

träna idag innan jobbet , gick kanon ! :D inte så mkt smörj sen dock ;P

känner att de inte händer allt för mkt i mitt liv just nu drf är de ganska dåligt med uppdateringar , ska bli bättre . :P
fick ett ryck idag när jag kom hem från jobbet vid halv 11 att jag skulle städa o fixa i min garderob . :S:P hehehe så de har jag iaf gjort nu i ngn timme . :P blev faktiskt riktigt bra, får se hur länge man klarar av att hålla de så snyggt med. gissar på 1 vecka :P

ledig i morrn o dagen kommer bestå av att träffa sab :) ska bli mys . saknar min lampa ! <3 sen vet jag inte riktigt vad som händer blir iaf en träningsfri dag så att kroppen får vila en dag för att sen komma igång på fredag igen :) kanske borde våttorka golven i morrn . :S får se hur de blir med de :P

nu ska jag bege mig till sängen , är dock inte trött men mitt huvud sprängs snart så mer drf. :P


bpms

blää , jag orkar inte . allt känns bara åt ****** . så va de i helgen o så är de nu med ! orkar inte ! :( vill inte ! orkar inte ens , vet inte ens ! skit !

övertrött

sitter på jobbet nu , idag jobbar inte ellen så har suttit o roat mig med att läsa på onodiginformation.se  :P hehehe ja så blir de när man är uttråkad o över trött. sen tkr folk att jag ska elda mina fingrar, bara för att jag har fått två stickor. :S el va de en gåta , el hur va de? :S

tränat idag innan jobbet, även fast att jag va död. :P hehe men de gick bra  :P

ska sitta på rese själv i 1 timme. :/ får se vad jag ska göra. kan ju hoppas på sällskap ^^ ;)

working

sitter på jobbet nu , började tidigt idag. de va segt , framför allt när man sitter själv . :P

men skönt att man slutar tidigt iaf så man kan fixa lite hemma efter jobbet . ska göra mat/matlådor tror jag. men vet inte . funderar på att träna med sen .


IDAG FYLLER MIN MAMMA ÅR !! GRATTTIS ! :D

ledig dag

jaopp de va jag ! :D el är jag kanske. :P hehehe .

skulle sova länge va tanken men nae, vakna vid 8 o lena skulle inte hämta mig förrän vid 11, why? :S:P sen kom hon iaf , vi åkte ut till ikano först. hon köpte campingstolar först, sen köpte jag två nya nagellack, o armband o lena massor med tröjor o så. sen gick vi till gina så köpte jag ett svart slappt linne som jag tänkte att jag ska ha under skjortan .
sen gick vi in på ikea för jag skulle köpa en filt till jobbet o lena skulle köpa en cdställshylla. så vi fixa de o försökte sen att få in de i bilen men de gick .
åkte sen in till stan för att gå o kolla där lite . lena handla lite lagerhaus för presentkortet som hon fick av mig .:P sen gick vi förbi steves o träffa sab o elin innan de skulle åka till norge.

åkte sen hem för att vänta på att andrea skulle komma förbi med smink till mig . så hon kom hit o vi gick o handla.

sen ringde joel så då bestämde vi att vi skulle ses när han kom till stan för att gå till bosses, men sen bestämde vi oss för att gå till espressouhouse istället o käka. så vi satt där o sega o så, snacka lite skit .

kom nu hem för kanske en halv timme sen o sitter o segar i soffan . senare ikväll kommer ellen förbi för att hämta sina shakes .
jobb imorrn igen , hum segt. tror jag ska hem till mamma o pappa då för att se speedwayen . el till pappa o emma kanske man ska säga för mamma åker iväg. :P


avreagera

blir lite irriterad på visa saker. kan inte riktigt säga vad , men gah ! vem är du? jag förstår inte riktigt. det här stämmer inte . :S

smörj

jaha segt på jobbet men vad ska man göra? :P efter jobbet blev de att gå till hemköp för att köpa ngt som jag kunde äta ikväll då min frys är typ tom. :P Gick o träffa carro en snabbis med efter handlingen på väg hem , de va mys som alltid .
har nu ätit lövbiff, pomme o beasås ! :) gottigt värre . fick mitt nya skall igår från tradera . el ja ett av dem . skit bra va de  ! lätt de bästa av dem jag har köpt ! :D


är nu sjukt trött , men har iaf lagt upp bilder som jag hade på kameran .känner mig duktig . de finns på fejan om ngn vill se . :P

min outfit för valborg .

valborg

hum går dagen blev lyckad. drog upp till bolaget efter jobbet med joel för att sen dra hem till linköping för att gå på bolaget där med. sen till ica för att köpa de goda chipsen o sen hem till joel för att korka upp. efter ett tag blev det dags att dra sig till marie . massor med folk trevligt värre o så ! :d
nu är de jobb som står på schemat.. hum återstår att se hur de går med freaksen !

RSS 2.0