joels birthday !

börjar tidigt idag eftersom att jag jobbar i morrn, vilket jag är ensam om så sitter här själv nu på jobbet. lite små segt. ensamt o känner mig väldigt liten .

men idag fyller joel år . så blir att fira han ikväll.


hum vårjacka

sitter o kollar på vårjacka o funderar på denna , men vet inte..  :S


veckan går på

ojj så seg jag är att uppdatera här nu för tiden, dels är de väl lite för att de inte händer så mkt i mitt liv just nu , de typ består enbart av jobb för tillfället. :P

i tisdags gjorde jag o ellen en shoppningrunda innan jobbet som vet totalt lyckad ! :D vi lyckades köpa massor o enbart fynd, älskar rea ! :D trodde att jag hade handlat för typ 1000 kr men när jag räknade på de igår så visade det sig att de gick typ på 580 för , två linnen, en väska, en skarf o en jeansskjorta ! kan de bli bättre? :D love it ! annars hände de inte så mkt i tisdags än de, jobb sent o sen hem o sova dirre.

igår va jag ledig. hur underbart som helst. sov länge o låg o drog mig i sängen i en evighet innan jag gick upp för att göra i ordning mig o dra in till stan för att fixa present till lena som fyllde 23 ! :) grattis ! sen efter de åkte jag till mamma o lenas jobb för att sen åka iväg med mamma o fixa lite blandat.


jobb igen idag. jobbar till 8 så blir att dra till gymmet efter jobbet . ska bli skönt , för första gången på jag vet inte hur länge känner jag mig pepp på gymmet ! :S dont ask me why .

nyvecka

igår blev det att träffa marie, sabina o joel. vi gick till kikobar o åt . åt kycklingspett med jordnötsås. gottigt värre. hehe kom getingar o attackera oss så vi sprang undan för dem o höll på . hehe joel åt även wasabi o började gråta. hahaha rooligt. sen gick vill espresso house efter de för att ta oss lite efterrätt. gottigt värre de med . åt en chesscake . gott!

efter de åkte jag hem till mor o far o blev hämtade av syster, då åkte vi o handlade o lite så. sen blev det att grilla senare när mor o far hade kommit hem.
va helt död på kvällen .

idag blev det att sova ganska länge iaf , men va helt död så satte mig i soffan o kolla på en film istället som gick på canalplus . sen blev jag skit seg men tvinga mig själv att ta mig upp för att bege mig till gymmet, där gick de väl så där men men vad ska man göra. :s sitter nu på jobbet, jobbar sent.

homeafterdinnerpitchers

jaha , åkte iväg till lajnus sen efter att jag hade varit på stan med joel o käkat lite frulle el typ brunch kanske man kan kalla de. :p lajnus skjussa in mig till stan för att typ bara springa upp o fixa lite för att sen bli hämtad av andrea o gänget . drog till butterfly o käka o sen slöt även lena upp i gruppen . drog hem till elin för att förkröka o drog sen ner till pitchers där kvällen spenderades.. span på rött så flt för dregelpöllarna som kan finnas . ;) muma !

hemma nu o de domnar fortfarande bort i bihållorna . :s fattar inte . ajja ska sova nu tror jag . blir att träffa marie o fika i morrn o sen hem till mor o far o grilla förmodligen , trevligt ! :D



kommer ladda upp lite bilder från kvällen på fb..

röttskal

sitter på tradera nu o kollar lite på skal till phonen , funderar på att köpa ett rött. men vet inte. hum får se hur jag gör. :P bra att man har iphonen så man kan lägga bud där ifrån . :p


ajja har nu gjort i ordning mig o ska snart bege mig inåt stan för att träffa joel så ska vi ta o käka ngt , blir fejnt .
ska försöka att få tag på ewe o äelin med . :)

peace ouit !

uteserveringen invigd

jaha träna först innan jobbet . sen jobb som va  skit skönt då vi hade typ 15 minuter mellan varje samtal så vi hade skit kul o lyssna på skalmans skal, el iaf ellen o jag. :P heheh rooooligt va de iaf . sen möte joel upp oss på rese för att springa förbi mig o lämna träningsväskan o sen bege oss till 55an för att inviga uteserveringen för i år ! alltid lika trevligt , bara en öl . :S måste bli bättre på de där . :P sen kom ewe dit . :) sen kom danne o sen kom tim. massor med folk helt enkelt . trevligt värre . j är nog som en tjej . :S

segar nu i sängen fortfarande i mjukisar o har betalt mina räkningar , hum kom ju en på 850 igår som jag inte riktigt hade räknat med , men men .. de är ju bara att betala nu nu när man ändå har "bra" med pengar den här månaden .
väntar nu på att ewe ska höra av sig för att ev träffa henne sen innan hon åker tillbaka . sen blir det att träffa äelin , hennes kompis andrea sen skulle jag tro för att avnjuta ngt gott på butterfly o sen får vi se vad som händer . :)


tror att de är ngt fel på mej , vet inte vad de heter , men typ vid näsan . :s sjukt ont har jag iaf, blir typ som att de domnar bort . :s förstår inte riktigt vad de är för ngt fel på dem , men de är ju mina så de förklarar ju allt .

dålig är jag på att ta kort nu för tiden när de händer ngt , men ska försöka att bli bättre ikväll.


wiiiiiiie !

jag är så glad idag ! :D:D kolla mitt konto förut o såg vad jag kommer få för lön !! gahhh ! jag vet inte vad jag ska säga ! känner mig typ rik ! wiiie ! visst endel kommer säkert inte tycka att de är så mkt men för mig är de det ! är typ 4000 mer än vad jag brukar få !

blää

nu är jag sur .. för de första är de skit väder som gör att man inte blir ett dugg pepp på ngt. sen nu när jag kom till jobbet har alla som sitter från min grupp börjat tidigt så jag kommer sitt själv från halv 5 till 9. roooolig då ! :( not . fy vad opeppad jag är ! morr ! det som är bra är att mina converse har kommit så ska få dem idag , wiie ! ngt bra !

alone

sitter på jobbet nu o är själv här, el iaf av min grupp, känns ju kul. de flesta börjar vid 11,15 el 12,30. Mobbbad ! eh jaopp det är jag det.
Har rast nu så sitter o dricker min shake o uppdaterar här o lyssnar på nya favo låten . :) Hello Seattle - Owlcity . Har blivit som en drog typ nu . :P Vet inte vrf men deras musik gör en så glad så lyssnar på hela albumet men . :P :) Har hittat en remix på den låten med som börjar lite lugnt men som blir lite upp pumpad sen så kommer nog va skönt att träna till kan jag tänka mig. måste få en bra träningsspelningslista tänkte jag. men så svårt att hitta skön musik tkr jag. :s

ajja ska väl jobba snart. sen blir det att gå runt ån med sab o joel. hoppas på att solen håller sig kvar. i morrn sägs de ju att de ska bli snöblandatregn ! brrr , vill inte ha ! :(

helgen slut

oj vad jag är seg på att uppdatera nu för tiden. men blir så när jag har iphonen för då blir det att jag är inne på facebook på den istället. :P men men . jobbade sent i fredags, va lugnt så skönt. sen seg hela helgen . lördan hos mor o far då jag först va på stan med systeryster o sen har jag hjälpt mamma lite o källaren både lördag o söndag.
på söndan åkte jag hem o gick ut o gick med joel. sen när jag kom hem gjorde jag lite mat o så. sen kom sab , vi dregla över booth i bones o lite annat, länge sen men blir att träffas i morrn med.

sitter nu på jobbet o har rast, har gått ganska fort idag. började att jobba vid 11.15 o jobbar till 20 då ska jag gå över till gymmet för att träna ett tag o sen åka ihop med ellen hem.

i morrn blir det att gå ut o gå efter jobbet då jag jobbar dag med sab o joel förmodligen med. ska bli trevligt . kommer träna varje dag denna vecka. el iaf veckodagarna som de ser ut som just nu . sweeet !

videokonferens

idag har vi haft en videokonferens med jonas. med lite vidare utbildning. va skönt, kändes dock lite skumt måste jag säga. :P

nu slutar jag när som o då ska vi hem till mig först o hämta jennys tröja o sen till joel för att se film o då kommer jenny dit o hämtar hennes tröja . :) finns på phonen under kvällen.

we love them !

ellens o mina fynd för dagen ! and we love them ! fast ellen köpte lite mer . :P


iphone

oj vad seg jag är på att uppdatera här. hände inte så mkt i lördags mer än att jag höll på med iphonen som jag skrev i förra inlägget. i lördags kände jag mig små sjuk så va bara hemma o sega hela dagen .
sen i söndags va jag modell för en dag med elin o andrea. de va roligt men dock hitta jag inga bilder som jag tkt va så där wooooowww så jag måste köpa dem . tkt verkligen inte att de va värt de pengarna att köpa ngr som jag tkt va så där. elin hade inte heller ngn så de blev bara andrea som köpte bilder .
idag jobb igen , började sent o lena skulle till hennes blivande jobb o skriva på nytt avtal så fick skjuss av henne till jobbet. lyx ! :D gick sjukt fort på jobbet trots att de va lugnt idag. skönt  ! :d dock segt att inte komma hem förrän vid halv 11 , har nu packat min träningsväska tills i morrn o sen har jag varit nere o träffat min bes en snabbis . :) lovelly ! :D

its here

yeah ! :D fick simkortet idag , så har sutit nu o hållt på med det ett tag .

har satt på en skydds film men de blev jätte konstigt . :s vet inte om de ska va så. men de stod att de kunde bli lite konstigt först o att det försvinner sen efter ngr dagar . så de får vi hoppas på . :p så om de är ngn som har satt på sån film på framsidan , hur blev det för er ?

frääääääädddag

hard workwork . el ngt åt det hållet. sitter på jobbet nu o har lunchrast. skönt men är så sjukt trött, känns nästan som att jag håller på att bli sjuk. vet inte dock om det beror på sömnbristen .

efter jobbet kommer systeryster o hämtar mig o ellen .. sen ska vi hem till mig o kolla om simkortet har kommit , hoppas ! sen hem till mor o far . får se vad de blir för ngn god mat där.

dränktkatt med en iphone

jaha äntligen har min iphone kommit efter mkt om o men , men återstår fortfarande ett problem . har ännu inte fått ngt simkort. vet inte riktigt hur de ska fungera då? :S hum hoppas ju på att jag får det i morrn , annars ! ;) menmen skönt att den är framme iaf .. :p
fick mitt andra fina skal som jag vann på tradera med idag . ett rosa även detta men i silikon och som ser ut som en ängel . lite mer som en internroliggrej med tjejerna  . :P

har nu varit ute o gått i regnet med joel. va ute o gick i 2 timmar , känns bra måste jag säga. skulle ha tränat idag egentligen med ellen men eftersom att iphonen hade kommit ville jag hem istället. o sen ja när jag inte hade ngt simkort så blev de inte så mkt med det. :p men är väl som en dränkt katt nu men ja . de är fint det med . funderar nu på att hoppa in i duschen kanske för de lär jag förmodligen inte orka i morrn . :P ska till mor o far i morrn , men först ska syster o jag hem till mig o kolla så att mitt simkort förhoppningsviss har kommit . :) sen ville hon har hjälp med sin nya mobil , fattar inte riktigt vad jag ska kunna göra men . :S:p hehe kände mig väldigt oteknisk bara nyss. :P


jobb

sitter på jobbet nu, mådde inget bra igår så gick o la mig typ nästan direkt efter att jag kom hem . :P lat jag vet men orkade verkligen inte.
jobb idag och sen blir det lite träning efter det . ska ringa till telia med och skälla på dem för att jag inte har fått min iphone än ! morr !

bajs dag !

fy blä vilken dålig äcklig dag !

kunde självklart inte somna igår så va skit trött i morse o va jäääätte jobbigt att gå upp till jobbet. väl uppe kändes det som jag hade pms för jag blev sur för minsta lilla och allt gick åt ***** hela tiden ! kommer till jobbet min dåliga humör sitter fortfarande kvar . morr . blir orolig över min bes som jag snart efterlyser ! :/ går till gymet där de går skit ! blev trött efter jätte lite o hade typ ingen energi ! :( sitter på bussen på väg hem o blir lite gladare när joel meddelar att han har fått jobbet tillbaka ! :) sen ska jag gå hem allt känns åt helvete tappar saker o allt går bara blä . väl hemma så har jag fått min deklaration yes tänker jag ! skulle jag inte ha tänkt , självklart har jag fått restskatt ! jälva r****** ! hade tänkt att ta upp mina resekostnader för förra året med men nae man måste ha resekostnader över 9000 på ett år vilket jag inte har så de kan jagheller inte göra ! blä . visst restskatten är bara på 1500 men kul ändå då ! not ! inte direkt ngt överflöde av pengar här inte . dessutom inget besked om ngn iphone ännu heller ! bläääää . funderar på att skita i o äta o bara lägga mig i sängen o sura . bajs dag !

pizzabak o hockey

gick ner till stan för att träffa joel. vi gick o handla o sen till espressohouse, satt där ett tag för att sen bege sig hem till mig . väl här satt vi o lyssna på musik o kollade på silikonskal till iphonen . :p efter ett tag va de dags att göra pizza. helt döda o i mat koma båda två blev vi . :p joel gick o la sig i sängen o jag kollade på hockeyn . hehe joel somna o jag satt kvar i soffan o kollade vidare. hehe jäkla skit ! förlust i båda matcherna ! inte bra ... nu har joel åkt hem o jag ska snart gå o lägga mig .. ska bli skönt. jobb i morrn o sen träning efter det ..


in the future

jaha ledig idag , men sen börjar jobbandet igen . jobbar 100% denna vecka om man bortser från den lediga dagen idag . :P hehe så innebär att jag kommer va helt död förmodligen de kommande dagarna ! men de ska nog gå bra . hoppas att min iphone kommer denne vecka med , el min kollega sa iaf att den skulle förmodligen komma på onsdag el torsdag. hoppas på det ! får se vad helgen bjuder på . :s vet inte om de är ngt spec som händer över huvudtaget denna helg/vecka. slapp ska de bli iaf ! :D

hold on tight spidermonkey

orkade bara se första filmen igår för ja va helt död av ngn anledning. :s men fick en ny farovrit scen i filmen. de är när bella följer med hem till cullens för första gången . gillar hur han pratar med henne i rummet när de dansar. :p så nu har jag nördat klart . ;)

håller på att göra i ordning mig lite nu för att sen bege mig in till stan för att träffa ewe o joel. blir att fika med dem först o sen ska jag o joel göra pizza sen o se på hockeyn. hade ju suttit fint med en öl el ngt men bolaget har ju inte öppet idag de mobboffren ! :P

påsk

lika trevligt som alltid i fredags o träffa tjejerna ! :) hitta mig ett par fina solgalsögon innan lena kom med. :) sen efter de tog jag tåget till norrköping och åkte hem till fam rosen där min familj va .
igår blev det att åka på rally först med pappa o sen till fira påsk med delar av släkten , för en gång skull blev de inte den klassiska påskmaten utan annan mat så man kunde äta lite vettigt. :)

idag va jag o syrran på mediamarkt först o köpte skyddsplats till iphonen o sen åkte vi o handla lite tills vi skulle till farmfor för påsk midda, de va väl som alltid där. :P åkte sen hem till mig för att pappa skulle kolla på mina fönster o så . :P så när han sa hur jag skulle göra så tog jag o passa på att putsa fönstren . så nu är de inte så jätte dammiga. sen gick jag iväg för att träffa jen . gick lite med henne , åsa o maria . haha maria fick fågelbajs i håret. :P vad är oddsen? :P

sitter här nu o funderar på om de är något vettigt att se på tv o vad man ska göra i morrn . :P


GRATTTTIS LENA!!!! :D  <3


meet my pink angels !

trodde jag hade sovit jätte länge idag , men icke ! kollar på klockan o ser att den endast är 9. :p suck. låg kvar i sängen ganska länge innan jag gick upp o tog min första shake. efter ett tag gick jag upp för att börja städa. fick för mig att jag skulle tvätta fönstren men insåg att jag inte fick isär dem så sket idag o började att ta ner de trasiga rullgardinerna istället. blev mkt ljusare när de försvann , trodde inte att de skulle bli sån skillnad.. har även dammsugit städat i köket och pakat ihop lite saker som jag ska slänga upp på vinden tänkte jag. ngn gång. hehe har inte orkar gå upp dit.

sitter nu här o ska snart bege mig in till stan för att träffa mina pink angels. ! :) sen blir de nog att åka till nkpg,

RSS 2.0