a pink !

hunnit med mkt idag måste jag säga ! :) först jobbat. sen efter de gick jag o ellen till gymet så körde vi lite kondition o insåg att vi har sämsta för tillfället . :P heheh sen hem till lkpg för att springa in på åhlens o köpa nya strumpbyxor för de jag köote i torsdags suger . :P sen hem . städa undan bland underkläderna . gå ner o slänga skärp o tidningarna . sedan har jag även nu tagit min shake för kvällen , choklad o mint blev det . :) får förmodligen nya smaker i morrn . :) hoppas även att jag får min iphone i morrn ! fick nämnligen hem mitt skall idag som jag vann på tradera ! tradera is the shit , betala 40 spänn för skalet o då ingick de frakt i det, o fick det hem till mig 2 dagar efter att jag vann auktionen ! :) i morrn kommer ewe hem med  , wiiie !


i stort sett ett skal som detta är det ! :)


låtfix

sitter o håller på me en låtlista till joel som han ska fixa till mig .  vet inte riktigt vad jag vill ha för ngn musik. så om ni har ngr förslag så shoot ! öppen för förslag :)

måndagendentjugonioendemars

jaha dags för en ny arbetsvecka. fick damp på min klocka idag ! av ngn anledning hade den lyckats ställa fram sig i natt så de ringde alldeles för tidigt , normalt . den hade heller ej lyckats att ändra datum så de stod fortfarande den 28e. :s skumt!

har inte hänt så mkt idag annars, har bara jobbat.. färgade håret igår , el ja gjorde slingor. blev ok på endel ställen medans vissa ser de typ gult ut på. :S:P ajja får se vad som händer .. :P

blekning i håret

sitter hemma hos mor o far med blekning i håret , håller på att göra slingor..

vakna tidigt idag , o då även med tanke på att ställde fram klockan i natt . lajnus kom o hämta mig o vi begav oss till chico för att avnjuta i frukost o en muffins ihop. gick sen till designtorget för att hitta ngt tilil honom då han hade ett present kort där. sen åkte vi ut till tornby till den nya outleten som fanns där. va väl kanske inte min stil riktigt på kläder. men riktigt snygga snowbord o skidjackor . hitta en lila jätte fin . :P men köpte den inte .

ska nu vänta på att blekningen ska bli klar o sen åka o handla med min mor . jobb i morrn o förhoppningsivss kommer min iphone då med ! sweet ! :D cant wait !

magnus wideskog

har lyssnar lite på magnus på spotify , men igår när vi va hos lena o mattias tipsa erik mig om lite tuben klipp med han . så sitter nu o lyssnar på de . han är så sjukt bra ! kolla in de vettja !


please remeber

satt o kolla på min bdb på gamla bilder . vilka minnen de väcker ! gud vad roligt de va på media tiden . vill vara där nu . vill uppleva allt igen . vill va så som jag va då .

HELA MEDIA TAR ÖVER HUVUDSTAN ! NI ÄR MOBBADE ! DE VA JU INTE MENINGEN ATT JAG SKULLE VA DISIKRET . VAD DÅ ÄR DE DÄR PARERKINGSLJUSEN? JAG ÄR VÄLDIGT ÖPPEN AV MIG !

ja vad mer ska man säga , finns så mkt ! vet bara en sak de va underbara tider !

thinkin of you

seg jag är på att uppdatera då. har inte skrivit ngt sedan i onsdags , så jag somna tidigt . :P
i torsdags träffade jag andrea o elin , alltid lika trevligt o tiden bara flög iväg ! :S skit pigg när jag kom hem då . :S försökte att tvinga mig att somna men kunde inte . :P trodde jag skulle va helt död när jag skulle upp igår men icke. skit pigg ! :S o va de hela dagen . ellen frågade om jag gick på ngt . vilket jag inte tror att jag gjorde? :S isf va de ngn som bröts sig in i natten o gav mig ngt . :P

efter jobbet blev det att åka till lena o mattias , där de bjöds på mat . :) duktig du är lena ! sen provade jag den nya xidern ! gud vad god den va , va en spring smak el vad man ska kalla de , heter väl inte collection kanske när de rör sig om alkoholhaltiga drycker . :P sjukt god iaf ! tog sedan en taxi hela gänger ner till stan för att bege sig till pitchers . alltid lika trevligt som vanligt . träffa mkt trevligt folk. hade ju tänkt att gå hem tidigt men så blev de inte , som alltid va men hemma strax efter 3. hehe höll på att dö åt joel så va på väg att börja ragga på en kille ! XP




har varit på sjukhuset idag o varit sällskap åt carro . <3 satt o prata lite o gick ut o gick i korridoren lite . åkte sen ner till stan för att gå o handla lite gott tills ikväll . :) blev god mat o lite cola o chips. tkr jag att jag är värd . :P sov lite ett tag med när jag kom hem . vet inte vad de är med mig , men va skit trött o har varit de hela dagen .  kände mig lite lustig i kroppen med ett tag så tog lite panodil förut för att få bort febern om de nu är ngt sånt som är påväg , vill inte bli sjuk nu !

hehe sjutk gammal bild på mig o carro , från 3an el 2an, :P


slut på dan

jaha så va snart denna dag slut . jag menar det med, helt död . om jag skulle lägga mig i sängen skulle jag lätt kunna somna inom 1,5 timme . så sjutk seg hela tiden .
kom hem från jobbet förut , gjorde mat , städa lite , har duschat o sitter nu här o segar o funderar på om jag ska se hockeyn el om man ska se roomservice o grays efter det . borde försöka hålla mig vaken till att trueblood går sen med , men de känns väldigt långt bort måste jag säga. så tror inte att de kommer bli av. men om jag hittar ngt att göra fram tills 10 kanske jag kan se lite av de. men de känns väldigt väldigt långt bort.. :P


i morrn blir det att träffa elin efter jobbet! de ska bli mys  ! :D

onsda

Blev att träna efter jobbet igår ett tag med ellen , gick på löpbandet i 45 minuter o sen körde vi lite mage med pilatesbollarna . skönt . Åkte sen hem till joel för att kolla på NewMoon och äta lite god mat . Kroketter och kyckling med baguetter och sweetchilisås blev det. Gottigt värre vill jag lova ! :) Joel försöker att klaga över att den va så dålig osv vilket han inte tyckte egentligen . Hehe han satt och skrek o levde in sig i filmen ganska bra måste jag tycka , han erkände även att den va bättre än 1an så haha ! ;) Där fick han !


Sitter nu på jobbet o segar, vi är typ klara med utbildningen och snart ska jonas lämna oss , kommer bli tomt känns det som. Satt och skulle rega på mig på en sida förut med så jag kan köra med de där shakesn , men först va man tydligen tvungen att få sitt medlemskort o de kommer inte jag hinna att få tills på måndag , morr ! Ska ringa o kolla om man kan köpa ändå. Lär nog inte hända allt för mkt idag, blir förmodligen iaf en träningsfri dag. Men får väl se vad jag känne sen ikväll. Lyckades även försova mig i morse , vaknade vid 06,40 och bussen går vid 7,00 så som tur va hade jag packat väskan igår och tagit fram kläderna så fick halv springa till bussen . Men hann med den ! Hehe va till och med där lite innan , i bland är det bra att vara välförbered.

 


opps ! ;)

blev visst en sån ! (A) thi , kommer på måndag förmodligen !


trötta maij trötta maij

blev en segar dag igår . skulle till gymet va de tänkt men hade verkligen ingen energi i kroppen . så blev att åka hem till mor o far istället där dagen spenderades i soffan , helt död !

träning idag innan jobbet , roligt men jobbigt i axlar, bröst o ben ! så återstår att se hur man ser ut i morrn . ;P trött ngt så in i ! så sitter nu på utbildningen o känner mig helt lost. hänger inte med för 5 öre ! men får väl hoppas att de regar sig någorlunda . :S


flytthjälpen elin

åkte som sagt o träna igår efter jobbet , o sen begav jag mig till joel där kvällen spenderades . blev en slapptar kväll men skönt det med , så lite på tv o snacka lite skit . helt döda båda två. sen gick vi ut till bussen lite för tidigt . bara för de så va den jätte sen så när jag hade stått där i typ 20 minuter kanske så orkade vi inte längre så då bestämde jag mig för att börja gå. hinner typ halvvägs hem med min träningsväska som vägde bly av ngn anledning :S , så kommer bussen . morr ! kunde ju inte hoppa på då heller eftersom att jag inte va vid ngn hållplats . så gick hem hela vägen , va faktiskt skönt förutom väskan då. somna som en stock sen vill jag lova.


idag har jag varit flytthjälp på lena o mattias . :) gick bra jag o lena fixa mest i nya lägenheten , som man undrar lite vad de ser med från riksbyggen med tanke på hur golvet o annat såg ut i visa rum . lena mådde så bra tyvärr så blev att jag plocka upp det mesta senare o hon sa vart de skulle va . blev även bjuden på mat som tack för hjälpen . alltid trevligt . sen när vi iaf hade gjort i ordning vardagsrumet lite så satte vi oss för att se på hockeyn o då fick man även lite gott att dricka . :)



fick sen ett sms av carro så vi bestämde att hon skulle komma o hämta mig . så vi åkte hem till mig o satt här o lyssna på musik o uppdatera varandra. myyys . sen fick hon ett ryck o fick för sig att vi skulle gå ut o gå , så de gjorde vi . gick runt i stan lite o så . nu har hon åkt hem, känns i rygen att man har varit vaken ett tag o att man har hållt på med att bära o ha sig så blir att slänga sig i sängen snart . gym i morrn skulle jag tro . får se lite vad som händer mer. ska nog till mor o far tror jag så jag slipper gå upp gör tidigt på måndag.


flytthjälp

hjälpte oskis igår med att flytta , inte för att han hade packat så mkt el så. :P hehe blev ngr påsar att springa upp för trapporna med . systeryster kom sen o hämta mig i äggskallebyn . tack ! blir ju även att hjälpa lena o mattias i helgen att flytta , får ju lite motion iaf när man springer o har sig. sista dan på jobbet för denna vecka . ska ha praktik sen efter lunch . sen blir det att ta tåget hem för att dra o träna o sen till joel på kvällen o umgås lite . :)

mobilen har typ inget batteri . så kommer nog inte kunna nås under dagen .


tvättdag

dags för lite mer utbildning idag på jobbet med jonas . fick alla behörigheter idag med ! wow ! :) hände inte allt för mkt på jobbet o inte efter för den delen heller. har tvättat idag så har typ hållt på med det o så . har kollat ikapp de trueblood avsnitten som jag missat för jag har varit för trött på onsdagarna innan så tänkte att jag kanske skulle orka va vaken idag för att se de 3e avsnittet när de faktiskt går på tv. :P men det återstår ju att se .

har inte så mkt att rapportera el uppdatera , so , peace out !

dating in the dark

hahhaha jag dör !  lilla veha som är med i dating in the dark ! :P hahahahah , jag bara skrattar , lilla tjejen !


shes the girl you wants

jaha jobb idag , praktik . självklart inga behörigheter idag heller men fick prova att ta samtal ändå . kändes inget spec , förutom att man bara fick massor med strulärenden hela tiden . :p men de klara man ju med :)
joel kom o åt med oss på lunchen idag , trevligt värre  :)
efter jobbet har de inte blivit allt för mkt gjort , har gjort mat o matlåda för resten av veckan . :) gottigt värre blev det . blir nog att hoppa in i duschen nu för att unna sig lite egen tid o pyssla om kroppen lite . sen blir det att sega i soffan tills man slocknar . lär ju bli full rulle i morrn så . :P


vad duuuktig jag är

jaha har lyckats med mkt nu sen jag skrev sist. el är väl inte mkt , men mkt för mig . :p har ändrat tema på firefox, så nu har jag ett snyggt .... ja jag säger det twilight tema  ! :P sen har jag även fixat nytt tema till xp , så nu är det svart o fint ! inte det blåa tråkiga som de brukar va . :P :) fint värre !

halv kollar lite på csi nu , men känner hur trött jag är så funderar på om jag ska ta o lägga mig i sängen snart el typ nu ! :)


GRATTIS SYSTERYSTER !

duktiga som jag o ellen är va vi o träna innan jobbet idag, blev lite bodypump. dock känns de knappt som jag har tränat idag men men . :P iväg till jobbet för att sitta o göra inget för att vi inte hade fått ngr behörigheter ! segt värre , sen efter lunch blev det lite utbildning med nicklas.

efter jobbet kom systeryster o hämta mig o ellen för hon klarade körkortet idag ! grattis ! så vi skjusa hem ellen o sen åkte vi ut till ikano o käka . har nu slängt tomglas , dammsugit , städat o ja sitter nu i soffan för att vänta på plattången som ska bli varm . blir väl sen att se csi som har säsongspremiär idag .



converse

blev ingen träning idag, va så jäkla seg i morse så låg kvar i soffan o sega framför tvn istället. blir ju trots allt träning imorrn bitti  ! åkte med syster o mor när de skulle övningsköra . efter det fick jag ett par skor av min mor , el vi beställde dem från ellos , så hoppas på att de kommer snart, men va typ i slutet av april som de skulle komma. vill ha ett par höga visa med men de fanns inte i min strl så ska kolla efter de när de kommer så blir det att beställa ett par såna med tror jag ! :)


heelllg

oj seg man är på att uppdatera nu , men är så jäkla trött hela tiden . framför allt i helgerna . i fredags blev det först att kolla på en student kläning med syster lite snabbt. sen med bussen till lkpg för att träffa sab . sen kom lena o hämta mig o då åkte vi till joel. såg en ny film med adam sandler som jag inte kommer ihåg vad den hette , :P sen tkt de att de skulle hitta en kille till mig så då satt vi o kolla på många av joels killkompisar. de tkt att jag hade för stora krav, så de gav upp. :P
lördag blev det att gå upp tidigt ändå för att gå till gymet när de öppnade, gick lite segt men okej , känns skönt. efter de åkte jag över till nkpg för att åka o fira en av mina farbröder som fyllde år i tisdags. sen på kvällen va jag seg igen o låg o halv sov i soffan . :P så gick o la mig tidigt.

idag får man se vad som händer, ska kanske till gymmet men vet inte. :P får se. blir ju trots allt upp tidigt i morrn bitti o träna innan jobbet , o sen ska jag ju hjälpa oskis att flytta måndag el tisdag så då blir de väl lite träning då med . :P


träningsvärk !

ja , de nya livet ja ! tränade ju lördags, träna i söndags. som bestod även av att fira min far . klockan kvart i 7 igår va de dags för att köra bodypump för mig o ellen , skit roligt o bra kändes det ! dock känns de i benen idag, . har inte hänt så jätte mkt den sista tiden  o har inte orkat sitta vid datan vilket drf de inte har blivit så mkt uppdaterat sen helgen .
tog en träningfri dag idag eftersom att jag inte kan gå o min vänsterarm gör jätte ont, så efter jobbet åkte jag till joel o hälsa på . bli bra nu !
ska snart ta o bege mig in till duschen o hoppas på att de är varmvatten idag ! sen blir det att sega i soffan för kvällen ! får bara se om jag kommer upp ur den ! :P



- i hate this part right here

löörda

ja blev nästan som jag förutspåde igår, vakna första gången vid halv 8 i morse , men låg kvar i sängen o somnade om som tur va. vaknade sen igen vid halv 10 . så låg ett tag o segade o sen gick jag till gymet . tränade lite , träffa nicklas o sargon där . sitter nu här o har gjort i ordning mig , duschade i kallvatten  :s inte för att jag tkr de är skönt utan för att de aldrig blev varmt, men va ju tvungen att duscha, så saknaden av varmvatten förklarar nog vrf de va så kallt igår när vi satt här . :s
ska nu åka över till mor o far . far fyller år i morrn , så blir att fira han med lite vänner till familjen idag .


ashamed

hemma efter en trevlig kväll , som slutade ett tag på 55an , med lena o andy . sitter nu här . tänker på saker som jag upptäcke tidigare . jag skäms på ngt sätt . känner mig så jäkla dålig. borde va så mkt gladare än vad jag känner mig . kommer bli jobbigt i morrn , tror de kommer rinna många tårar . usch , aldrig mer ! :( skäms verkligen ! o nu vet jag vad alla kommer tänka , nej jag är inte sjuk, med barn osv , lena vet vad jag menar o de räcker att hon vet det . ska tvinga mig upp ganska tidigt i morrn för att dra till gymet o träna ! bränna bränna bränna ! måste ! skiter i vad som krävs måste ! kommer nog inte va ngt problem att komma upp tidigt , lär väl vakna vid 8 o anse att de är sovmorgon . :s känns lite wierd . :S men så blir de när man jobbar .
bara för att lena va så söt idag blir de en liten bild av henne för att avsluta detta . orkar inte förklara el skriva mer . ska lägga mig i min säng o lyssna på ngn fin låt o sen sova!


älskar dig sis , du är nog en av få som skulle förstå ! <3

tat lugnt med vinet och med mr.dvärg ;D

hahahaha jag dör ! seg dag påp jobbet idag . efter jobbet åkte jag o ellen till joel för att hälsa på han på sjukhuset , hann dock inte va så länge där , el va länge där men prata inte med han så länge för han skulle ta massor med prover. :p
hahaha sitter nu här med lena o dör åt endel komentarer som jag har fått . därav rub på detta inläg !


har hittat ögongodiset ! det är min man ! o nej jag skojar inte ! det är verkligen det !

first time

jaha nu har de börjat då ! :p träningen aså, :P helt död va jag i morse , fick för mig av ngn anledning att de va lörda o undrade vrf klockan ringde . :s :P ajja upp kom jag iaf , jag o ellen tog den lilla bussen så vi kom tidigare till nkpg så blev att gå förbi på donken för att köpa frukost . :p flum dag på jobbet , mkt skratt o så . när energin började att ta slut fick vi se ett klipp på tuben för att få igång det igen . :P

blev att dra till gymet , el gå till en annan del av huset för att träna efter jobbet. vi började lite sakta , hehe helt lost va vi , :P fatta inget av maskinerna ! men snart ska de bli ändring på det . blir nog att träna på förmiddan på lördag i lkpg och sen på söndag med systersyteri nkpg. måste säga att de känns riktigt skönt att komma igång nu igen , nu jävlar !

- i hope you feel better soon TBK!


träffa lite gamla kändisar o så idag med , först alex på väg till jobbet o efter hubbabubba !

ögonchips !

har hittat mig lite ögonchips även på detta jobb , ge mig ! blir helt ifrån mig när jag ser han . tur att han sitter på plan 4 o jag kommer sitta på plan 5 för annars skulle de bli jobbet . :P hehhe
nöjet har även på jobbet blivit att sitta o kolla på de som tränar på nautilus för vi har fönster ner dit . :P stackars tjejer när ett gäng på typ 8 killar står o kollar  :P

gymkort fixat !

känner mig duktig , jag o ellen fixa gymkort idag på nautilus ! blir nog inte så svårt att misa att träna i och med att de ligger i samma hus som mitt jobb . Så i morrn blir det att träna innan jobbet . :)
dagen började inte så bra med att bussen va fullsatt o busschaufören vägrade släppa på oss då så vi fick vänta till nästa buss , sprang till jobbet men sen va inte utbildaren där ens så vi fick till o med sitta o vänta . :P
men men , gick igenom lite nytt faktiskt idag vad de gäller systemen så kul md lite nytt . :)

har nu diskat efter att jag kom hem från jobbet o har även gått på stan i nkpg med ellen för att hitta lite nya träningskläder . :)



tidiga mornar

helt stört hur trött men kan bli av att gå upp tidigt , men de som är bra är att man hinner med mkt iaf . dock har diskberget bara vuxit ännu mer , verkar va de enda jag inte hinner med . :P ska sova snart tänkte jag , sitter o kollar på the mentalist nu . hoppas att joel blir bättre .
i morrn är de jobb igen , hoppsa vi går igenom ngt nytt eftesom att jag kan redan allt som vi har gått igenom idag . får se vad som händer efter jobbet . ska iaf på lunchen spring till nästa dörr i huset till Nautilius för att kolla lite med gymkort o så , hade tänkt att försöka komma igång med träningen igen . får ser hur de blir med de . :P


- once but im not sure about a second !


the first days at the new job

hehe känner mig inte så snabb med att uppdatera nu , :p Första dan på Telia igår , vet inte vad jag ska säga förutom att de känns skit bra ! Allt verkar så mkt bättre ! :D joel , ellen o jag äger på allt eftersom att de bara är vi som har erfarenhet av allt tidigare . yeah ! har inte hänt så mkt annars , somna skit tidigt igår eftersom att jag va tvungen att gå upp vid 7 . idag gick jag upp vid halv 6 dock inte lika trött idag eftersom att man somna tidigt igår , så nu blir de mer en vana att gå upp tidigt . har gått på stan med syster idag efter jobbet o sitter nu hos dem . ska snart åka hem för att se the mentalist .


RSS 2.0