round it goes

gick till hejdegården igår när jag kom in med tåget för att träffa sab, gick genom stan för att se vad de va för folk ute o sen drog vi hem till mig , satt o snacka i timmar o sen slockna vi runt 2 tiden . vakna vid 9 tiden o segade ett tag i sängen innan vi drog oss upp för att gå till sj o fixa biljett samt att gå till bolaget . kom hem till mig o såg en film o sen gjorde vi taco :) gottigt . sitter här nu o väntar på folket , får se om vi blir kvar här el om vi beger oss ngn annan stans sen , de återstår att se .

fräda

sitter på jobbet nu o slutar om 50 minuter , ska bli skönt att va ledig nu i 2 dagar ! roomie under helgen kommer jag ha med, blir najs. som förr typ . :P ska förbi hos mor o far i kväll o lämna mina glasögon till syster som ska va hippie i morrn . har inte gjort så mk me idag innan jobbet än typ slappat o varit ute o gått lite innan jobbet o sen hämta jag mina grejer från gina på priso .

sugen på att göra dem här, vad tror ni?! :)

GI-chocolatechip cookie

Foto: KATJA KRISTOFERSON

De här kakorna är inte så söta, men den fylliga chokladsmaken gör att de passar perfekt till kaffet.


Ingredienser (ca 18 stycken)
1 1/2 dl fullkornsmjöl
1 1/2 dl dinkelmjöl
3 tsk bakpulver
1 dl fiberhavregryn
1 dl olja
1/2 dl råsocker
1 ägg
150 gram mörk choklad

Gör så här:
1. Blanda alla torra ingredienser.
2. Rör socker och ägg poröst, tillsätt olja.
3. Finhacka chokladen och blanda samman allt.
4. Klicka ut på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda i cirka 20 -minuter i 200 grader.
5. Ringla eventuellt lite smält choklad över kakorna.

Recept: Tasteline


fynd !



me like, men är lite sugen på att hitta ett läderband o sätta istället för kedjan :)


snickerskakor !

Botten eller själva kakan gör du genom att börja med att vispa ihop 3 ägg med 4dl socker. Smält 200 gram smör/margarin som du låter svalna. I en separat bunken blandar du 3 msk vaniljsocker, 1 ½ tsk bakpulver och 4 dl mjöl. Blanda sedan ihop hop allt till en smet som du häller ut i en långpanna antingen smörjd eller med bakplåtspaper under. Strö till slut jordnötter över ungefär 1 påse. Grädda i ugnen på 200 grader i 15-10 minuter.

Börja sedan med kolasåsen. Som du har 2 dl socker, 1 dl ljus sirap , 2 msk kakao , 1 dl grädda , 2 tsk vaniljsocker samt 50 gram smör i en kastrull. Rör om och låt koka i 8-10 minuter.
Ta en ut kakan och häll på den varma såsen över kakan. Låt svalna. När kakan sen har svalnat smälter du 1 eller 2 blockchokladkakor som har brer ut över kakan. Låt chokladen svallna och dela sedan.

Lycka till ! :)

j****** 08er!

måste avreagera mig lite men får damp på stockholmare . kan någon förklara varför de tror att de är så sjukt mycket bättre?! åh ! "oj då nu hann jag ta en tugga innan jag kom fram " mm men jäkla stor tugga som tar 8 min att tugga :S är världesn största tuggummi man tuggar på då el ? åh , usa fasoner för gudsskull , hej vi är bäst o snyggaste . NOT ! skärpning .

.

jobbar till halv 5 idag, då de är 8 timmars pass som gäller. Efter jobbet ska jag träffa lena o så ska vi åka till ikea o kolla lite . :) finns på phonen , när jag kommer hem har jag lovat att lägga ut receptet på snickerskakorna så just hold ;)

mys sa ja !


(A)


workout

blev att träna idag efter jobbet, gick väl bra . men sämsta kondisen har man . men men de ska de bli förändring på . :P har nu ätit toast :) mumma säger jag bara . gör matlådor med för resten av veckan så nu är de brocoli, bambuskott, morötter o kyckling med curry som håller på att göra sig klar i ugnen :P får se hur de blir . :P blev lite expriment men men, de blir säkert gott :P seg är jag iaf de är en sak som är klar . men men får väl ta o somna tidigt ikväll blir ju trots allt 8 timmars pass imorrn .

and the worlds keeps turning

tillbaka efter en liten powerwalk på 1 timme . duktigt av mig . men de behövs verkligen med flera anledningar . lite av raslösheten försvann måste jag säga . sjukt peppande att ha på hoffmaestro o oskar linnros vill jag lova  :d me like ! meet my new workout budies ;)
ska dö lite i soffan nu o sen fixa träningsväskan tills i morrn . blir gött ! börjar helt plötsligt känna lite pepp inför de . :s wierd hur de kan ändras så fort .

rastlös

usch tråkigt . vet inte vad jag ska göra . samtidigt som jag inte orkar göra så mtk . cp tant fick mig på dåligt humör . hitta ngn att våldgästa kanske . normalt sett skulle de ha varit joel men nu är ju han hos sin mamma efter operationen så då blir de ju lite svårt . blir att träna efter jobbet i morrn iaf ! nu jävlar , el ngt sånt . :S orkar inte ens peppa mig själv . :P

himlen är oskyldigt blå



bio igår . va som sagt med familjen igår på bio. blev mkt bio denna helg . såg denna film som va bra, kanske inget jag kommer se på ett tag igen men helt ok för att vara en svensk film .


sitter här nu o försöker att få tag på um , men de går inte så bra . :P har även betalt räkningarna o roligare saker än de finns ju måste ja säga :p får se vad som händer sen , är rastlös så vill inte bara sitta inne men ser inte ut att bli ngt annat :P


normal people worry me




miss you <3


movienight with family

verkar som att de blir bio ikväll med , denna gång med la famila . om inget har ändrats kan jag tänka mig att de blir himlen är oskyldigt blå . får se hur den är . jag som hade så mkt planer efter jobbet . får ta o göra de i natt tror jag , för de måste göras !

where did i turn so wrong

..


got left

jobb jobb jobb , trött , trött , trött

hum ja de sammanfattar  nog bra hur de känns just nu . satt o kollade igenom mina räkningar igår med , inte en rolig syn , kommer bli knappert denna månad , tur att man fyller år . :P hehe (A) el iofs jag har ju redan fått mina presenter från mor o far men har ju lite andra utgifter denna månad som inte är några små . skit skatt! :/
ska hem o sura efter jobbet samt försöka göra ngt att äta för tanken va att jag skulle göra massor innan jobbet idag men orkade verkligen inte så ställde om klockan med 45 minuter så blev ingen matlåda el dusch för mig inte . så har nu snickerskakor med mig samt ngr mackor som jag ska ha till mat . de är fejnt de .

the social network



filmen va bra , :) rekomenderas verkligen . har inte så mkt mer att säga än att gå o se den el iaf se den . kanske inte är en film man behöver se på bio men den borde man se iaf tkr jag . :) sova jobb i morrn ..

working on a weekend

så va helgen här. sitter på jobbet nu o jobbar i typ 50 min till. :/ vill hem. :P inte för att de är ngt spec hemma men vill bara bort om man säger så.

va o leta efter jackan igår med mamma då jag får den av dem i födelsedagspresent. fanns inte nkpg så åkte över efter att syrran slutade jobba med henne till linköping o köpte den där. vet fortfarande inte. tkr verkligen jackan är så sjukt fin men gah . vet inte aså :p de är mera grejen att jag ska ha en viterjacka som är jobbigt :P men men får väl se hur de blir . :P hehehe har iaf den hemma nu så jag kan prova den hemma lite ett tag.

ska på bio idag efter jobbet med ellen , de blir att se the social network . hoppas på att den är bra :P får se om jag träffar sab en snabbis innan el efter , jobb i morrn med .....

i must be lost in time

ledig idag med , o idag är de med betalt :D sweet . blev att sova länge o sen har jag inte gjort allt för mkt . :P lite små seg men sen när mamma kommer hem från örebro ska jag åka till dem ett tag tänkte jag . orkar inte bara sitta hemma . sjutk sugen på fest är jag . ska försöka dra ihop ngt snart , lite födelsedagsfest samtidigt som bara trevligt . skulle vilja att ewe är med så funderar på att vänta tills hon kommer hem . återstår att se . alla är välkomna :) :P

- från o med du

jaha då har man gjort det mesta man skulle idag . fick dock inte tag på min hyresvärd så nu är alla ljustända som finns i lägenheten typ . :P ge mig väääääärme ! i morrn blir de ett nytt försök att få tag på henne samt att ändra min försäkring :) annars ska de inte göras allt för mkt som de ser ut . kanske åker till mor o far ett tag , ska bara kolla när de va mamma kom hem från örebro .
har nu fixat de sista med kakan drog ut lite på tiden eftersom att jag åkte till joel samt att de va lite bra att se på tv nu i 2 timmar . :P blev totalt 4 matlådor . måste köpa mig en störra burk/låda att kunna ha sånt i . :P de blev godkända måste jag säga . iaf  de lilla jag har smakat av de .
nu vet jag inte vad jag ska göra men tror att jag ska glutta senaste avsnittet av gossipgirl o sen får jag se . :P

städat klart

nu va de klart . har städat hela lägenheten , man tror inte att de ska ta sån tid i en så liten lägenhet men de gör det . har nu iaf städat noggrannare än vad jag brukar va . svabbat o klart . :) ska nu ta o göra i ordning mig lite o sen funderar jag på att gå o handla lite för att senare kunna göra snickerskaka :D tror iaf att de blir idag . de är tanken sen beror de på hur länge jag är på sjukan hos joel med . men men . har försökt att nå min hyresvärd med men hon svarar inte så får försöka igen för att fixa de förbaskade elementen . kommer inte ngn värme upp ur rören ens så de är ju kul . enda elementen jag har är det i hallen o sen handdukstorken i badrummet :P hjälper ju i de "stora" rummet :P not .....


want it!


hockeyn igår

aså seriöst jag tror jag för otur med mig är nog bäst om jag håller mig borta från himmestalundshallen , för de blir ju bara förlust när jag är där . visst de kanske va behövligt men gah ! :P
va en helt ok dag igår annars :) synd att klaga . ska till jobbet om typ 1 timme o jobbar till 9 . samma pass i morrn men sen är jag ledig ons-fre  !:D

krukiphone

hahaha jag säger inget mer ! :P så störd ! ;D

ledig söndag

hemma hos mor o far nu . har hjälpt dem ute i trädgårn lite o fixat in deras möbler o så . ska snart äta mat o sen ska jag o syster på hockey. får se om pappa följer med också beror på när han blir klar hemma hos rosen . :) har inte så mkt mer att säga just nu . :P

vill ha

sitter o kollar lite nya grejer hem , sån jag behöver o vill ha . ett måste är verkligen nya påslakan , hitta dem här på hemtex som jag vill ha !


work

älskar min fördelning på schemat idag. började vid 10,45 o slutar vid 17,15 men jag har inte lunch förrän nu vid 15 ! :s eh what?! de är ju bara ren tur att jag inte har åkt ifrån lkpg idag för annars hade jag liksom åkt hemifrån för typ 2 timmar sen. hur f** tror de att man ska klara de o sen sitta i typ 1 timme o 45 minuter efter tills man slutar. bra planering där ! :S NOT !

festen igår va trevlig. vi drog ju dit efter att vi hade jobbat klart o kom väl dit lagom till varmrätten serverades. va där ett tag o hade de trevligt o drack lite gott o dansade lite o så. :) trevligt sällskap :D

jobbar ju som sagt ett tag till o sen efter de ska jag hem till mamma o dom. de är iväg o vandrar idag med roffa så vet inte när de kommer hem men blir att slappa i soffan iaf när jag kommer hem :)

work 50 years party outfit

jobb nu till 9 sen efter de blir re att dra på 50års fest med proffice . får se hur de blir . uppdaterar nog i morgon .



skjorta - H&M , svart långt linne - ginatricot , lackleggings - cubus , halsband - vila


home

hemkommen från jobbet för typ 20 min sen . sitter nu o lyssnar på afasi & filthy's nya album . helt ok album de jag har hört hittills kommer nog bli ett album man lyssnar på igen . :) lite små seg fast ändå inte men ska nog lägga mig i sängen ändå o sega mig tills jag somnar . kanske ha på lite slapp musik ett tag o bara va :)
imorrn är de jobb fest men jag jobbar ju kväll så får väl typ dra dit efter jobbet ett tag. sen blir de jobb på lördag igen . ska nog spendera helgen i nrkpg som de känns just nu . har ingen större lust att hitta på ngt nu för tiden . vet inte vrf .

work outfit today

pannband - ginatricot , halsduk - kappahl , jeansskjorta - h&m , leggins - cubus . syns inte så bra på bilden men de är blommönster el vad man ska kalla de på mina leggins.

memories in blue

gick upp tidigare idag för att göra matlådor för restrerande dagar av veckan . hade tänkt att göra de igår först men jag orkade inte de efter att jag kom hem från stan så då sega jag i soffan istället . :P men nu är de 3 st matlådor som står i kylen iaf . leverstuvning med ris ! :D vet inte när jag åt de sist man gott ska de bli iaf ! :D
kom nyss ut från duschen nu så ska ta o börja göra i ordning mig för att åka till jobbet . är inte ett dugg pepp på det , hatar att bara va ledig en dag åt gång . men har för mkt att göra för att kunna vila ut ordentligt .

blir lite glad över hästen ! :D


blir så glad att se att de fortsätter att gå bra för hästen ! :D lite stolt blir man allt . folk tkr att jag borde hålla på lhc eftersom att jag bor i lkpg men nae . är man från nrkpg så håller man på hästen så är de bara , el iaf om man kommer från min familj o är uppväxt i både himmestalundshallen o stallet . :P 9e raka är de nu ! :D visst ikväll va de lite svårare i derbyt mot mjölby men vilka åkte hem med de extra poängen ?

gryta

hemkommen ifrån lajnus nu . blev att han hämta mig när han slutade jobba o sen åkte vi hem till han för att tanke va att vi skulle göra bröd o då va de lite lite plats att göra de på hos mig . :p men så blev de inte riktigt då linus insåg att de skulle ta jätte lång tid att baka o de orkade han inte . :p men vi gjorde ngn grtyta iaf , kollade på ett recpet men sen körde vi lite på känn när de väl va dags , gottigt värre blev de med mkt olika smaker ! :D länge sen man åt gryta , inget jag kan tänka mig att äta flera ggr men de funkar ngn gång ibland :)
ska nu kolla om de finns ngt att se på tv o annars ska jag ta o slänga mig i sängen för jobb i morrn ....

todays outfit

japp, dags outfit som sagt . pannband - ginatricot , scarf med döskallar - ginatricot , svart linne - ginatricot , stickad cardigan - ginatricot , svarta midjehöga shorts - carlings , skor - skopunkten .

makeover begins

hemma nu efter att ha varit på stan ett tag med lena . hittade äntligen mitt svarta pannband. de har varit sluta på alla gina o har inte funnits på hemsidan men nu hade de fått in ngr så då passa jag på :) är så sjukt skönt att ha nu under våren när de är kalt . :) me glad ! hittade även svarta snygga typ korgar som jag köpte på åhlens. har dem nu full pakade i badrumet med saker , jag hade ngr vita sedan innan från ikea men de va ingen styrsel i dem så de va inte så stadiga att ta tag i utan att ngn sak ramla ur o sen behövde jag lite större till smyckes korgen :P mee like, blev bra har nu börjat make overn i badrummet. köpte lykort för ett tag sen dit men dem står på matsalsbordet just nu då jag inte vill ställa in dem där förrän jag har fått allt dit. :) blir bra att man fyller år snart så man kan önska sig liet sånt . :)

här är pannbandet jag köpte , fast detta är i ngn rosa ful färg. :P har nu ett i svart o grått. riktigt bra är de :)


day of !

igår efter jobbet blev de att gå hem till andrea o theo . satt o lekte med flörtarn lite o snacka skit o fikade  :) trevligt värre . sen kom även elin förbi ett tag :)



idag är jag ledig ! skööönt. ska träffa lena o lajnus men både jag o lena är lite sega idag så får se när de blir . tror att hon kanske har somnat om . :P jag kan inte det för jag är snorig o jag får damp på de . seriöst jag hatar snor . vet att de ska va bra men gah kan man inte komma på ngt annat sätt att få ut bakterier o skit el? :S gah ! hatar de . så nu ska jag gå o ta lite nässpray kanske försöka att komma upp ur sängen o sen lyssna på musik fram tills dess att de blir dags att bege sig . just de ska kanske ta o göra i ordning mig ngn gång med . :S ajja de löser sig . :P

got left !

jaha jobb idag . helt död fattar inte vad de är för fel på mig . trött hela tiden . har försökt med de mesta men nae inget verkar göra de lättare . åkte hem till mamma o dom idag efter jobbet för att sen efter ett tag åka till ikea . gick där o kolla lite . är sjukt sugen på att bara göra om massor . fast egentligen inte hemma men bara ngt . :S:P  
minns du de orden?!


its out !

yeah ! nu finns de ! :D gillart starkt ! hög volym på för fullt här hemma ! :D många trevliga överaskningar , endel hade man hört innan men endel nyheter med . :)

efter jobbet idag träffade jag carro . alltid lika trevligt som vanligt . gick lite på stan o fixa o sen gick vi hem till henne o jeppe o satt o snacka skit . sen gjorde hon mat :) lyx att få mat gjord till sig . :)
har ni diskat här hemma o duschat . har även gjort dip o morotsstavar o gurksstavar :) gottigt värre . de ska jag gotta mig i när jag ska se greys ! :D

phonen

efter jobbet igår blev det att gå först hem o lämna lite gerjer, såg då att jag hade fått brev från Anovo om iphonen, så den kommer väl förhoppningsviss ganska snart ! :) dock blev de ju mot en kostnad men men de är sånt man får ta.
gick sen in till stan för att träffa joel o daniel. gick då till 55an för att ta en öl . va ett tag sen man gjorde de på en vardag måste jag säga men de va trevligt. :)

jobb idag till 9 seeeegt. men ska hem till mamma o dom efter o sova där då jag börjar tidigt i morrn .


tips om present

tänkte tipsa om en bra dop/födsel present till någon med bebis. hitta den på mique men borde finns på deras återförsäljare med. köpte den till robban o andrea i present nu när theo föddes o alla som har sett den tkr att den är perfekt o den är så fin med så om ni ska på dop why not? de finns även med valar på :) är den till vänster och det är en nappbox ! :) rolig grej med en cool design  :)


söta lilla theo !

åh, igår efter jobbet va jag ju o träffa theo . gud vad söt han är ! =) blir lite sugen de måste jag säga , men ja de saknas ju visa bitar . :P mysigt va de iaf så snor en bild nu från andrea som jag lägger upp här så nu får se hur söt han är ! sötungen föddes den 24/9-10 !


i cant wait

På onsdag !! :D :D


helg update

verkar bli att jag uppdaterar enbart på helger nu för tiden :p

eh ja vad ska man säga. va ledig torsdag o fredag eftersom att jag jobbar nu i helgen . torsdagen blev först häng hemma hos lena och sen åkte jag hem till mamma o dom o va där ett tag. fredag blev dejt på stan med marie o sabina. :) alltid lika trevligt. blev även lite shoping(A)  efter de hem o göra i ordning sig för att sen åka till johannelund för förfest. eh jag o typ 7 killar, hehe men kul va de. lagom lulliga samtliga i sällskapet tidigt o sen ner till stan. inne på allt som är värt att va inne på ungefär så armen va ju lagom snygg efter de :P träffa sab o prata igen <3 saknar ! hemgång/hemfärd/äventyr vid halv 1 . :)
skjuss in till stan sen igår på morgonen för att ta tåget till jobbet lagom fin..... tur att man inte har ett jobb då de är face to face vill jag lova . :P jobb till 6 o sen hem o äta morot- och gurkstavar med holiday dip ! :) sweet ! slapp i soffan totalt o somna väl vid 10 tiden :P i'm getting old el hur va de busunge?! :O;)



RSS 2.0